Raikan Hari Lahir di The Substitutes Kitchen, Larkin, JB

August 10, 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Entri throwback lagi.

Khamis malam yang lepas, housemates dan kawan-kawan ajak sambut birthday. Plan last minute, kami ke restoran The Substitutes Kitchen, Larkin, Johor Bahru. Tahun lepas, kami raikan hari lahir saya di sini juga. Tahun hadapan? Adakah masih di sini? Hahaha.

Kat sini, menu yang disediakan adalah menu western. Boleh tengok antara menu yang kami order dalam gambar-gambar kat bawah ya!

Cheap Steak @ The Substitutes Kitchen, Larkin

Fried Chicken Chop @ The Substitutes Kitchen, Larkin

Boston Fish and Chip with Parmesan Pasta

Beef Nachos Libre @ The Substitutes Kitchen, Larkin

Seafood Aglio Olio @ The Substitutes Kitchen, Larkin

Alhamdulillah, puas hati makan. Semua sedap.

Bahkan ada jugak gambar makanan yang tak sempat nak snap sebab masing-masing dah kelaparan. Hahaha.

Para kesayangan yang meraikan hari lahir seorang Sunah

Terima kasih kawan-kawan!

Tahun depan akan bertambah lagi dua orang kan? Ehhh!

#jodohtakpernahsalahalamat


The Substitutes Kitchen
53, Jalan Dataran Larkin 1, Taman Dataran Larkin, 80350 Johor Bahru, Johor

Waktu Perniagaan:
Rabu - Isnin
4 pm - 11 pm

Facebook:

Instagram:

No. Telefon:
017-799 6870

You Might Also Like

0 Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com