Raikan Hari Lahir di The Substitutes Kitchen, Larkin, JB

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Entri throwback lagi.

Khamis malam yang lepas, housemates dan kawan-kawan ajak sambut birthday. Plan last minute, kami ke restoran The Substitutes Kitchen, Larkin, Johor Bahru. Tahun lepas, kami raikan hari lahir saya di sini juga. Tahun hadapan? Adakah masih di sini? Hahaha.

Kat sini, menu yang disediakan adalah menu western. Boleh tengok antara menu yang kami order dalam gambar-gambar kat bawah ya!

Cheap Steak @ The Substitutes Kitchen, Larkin

Fried Chicken Chop @ The Substitutes Kitchen, Larkin

Boston Fish and Chip with Parmesan Pasta

Beef Nachos Libre @ The Substitutes Kitchen, Larkin

Seafood Aglio Olio @ The Substitutes Kitchen, Larkin

Alhamdulillah, puas hati makan. Semua sedap.

Bahkan ada jugak gambar makanan yang tak sempat nak snap sebab masing-masing dah kelaparan. Hahaha.

Para kesayangan yang meraikan hari lahir seorang Sunah

Terima kasih kawan-kawan!

Tahun depan akan bertambah lagi dua orang kan? Ehhh!

#jodohtakpernahsalahalamat


The Substitutes Kitchen
53, Jalan Dataran Larkin 1, Taman Dataran Larkin, 80350 Johor Bahru, Johor

Waktu Perniagaan:
Rabu - Isnin
4 pm - 11 pm

Facebook:

Instagram:

No. Telefon:
017-799 6870

Post a Comment

0 Comments