T-Shirt Design & Printing Kini Lebih Mudah!

August 17, 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Eh eh, ramai pulak yang tanya kat mana print tshirt kami untuk program Eksplorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang Resort City hari tu. Lawa kan tshirt kami tu?

Design Tshirt Eksplorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang Resort City by Redzney Creative Network

Design pada baju tu direka khas oleh Redzney Creative Network. Kitorang punya banner pun diorang yang designkan. Cantik kan??? Kena pada tema kami nak ke water park. Hihihi.

Kalau uols nak upah design logo ke, tshirt ke, banner ke, namecard ke, boleh lah contact diorang ya!

Redzney Creative Network



Seragam dengan t-shirt masing-masing

Untuk baju tshirt yang lawa ni pulak, kami cetak di T-Shirt Printing Kajang. Selesa dan sedap dipakai kainnya. Bila dah sarung dan beraktiviti lasak pagi tu, ternyata kainnya cepat menyerap peluh. Yang paling best, uols boleh pilih sama ada nak lengan panjang atau pendek. Haaa, berbaloi-baloi kan?

Ape lagi, uols boleh lah segera buat baju t-shirt program kat sini, ok?

T-Shirt Printing Kajang

You Might Also Like

3 Comments

  1. Cantikkan design dan jenis kain bajunya,.
    Walaupun hitam taoi tak panas punn kann...

    ReplyDelete
  2. design cantik, bila di printing di tshirt hasil pun menarik.material tshirt pun sedap dipakai.
    Janji Kita

    ReplyDelete
  3. wahhhh. kacak design.. best mun polah rami2 :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com