Chilindo Bagi Hadiah Percuma

September 13, 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tetiba kan dapat mesej petang-petang ni yang Chilindo ada bagi hadiah percuma dekat akaun. Baru pagi tadi baca kat FB blogger Nona kot, dia pun dapat hadiah percuma tu.

Saya pun login ke akaun Chilindo setelah berkurun tak login. Saja nak tengok kot dapat hadiah lain dari Nona. Bila da login, tengok kat notification troli, ada 1 barang. Terus klik situ.

Owh. Sama aje dengan hadiah Nona.


Berus solekan. Chilindo bagi percuma, tapi kena bayar kos penghantaran. Hahaha. Baca maklumat berus, diperbuat daripada bahan semulajadi. Alamak, ragu-ragu nak terima ke tak. Hahaha.

Nanti lah fikir nak checkout ke tak. Ada masa lagi 9 jam 😂

Uols yang pernah bid kat Chilindo, ade dapat tak?

You Might Also Like

8 Comments

  1. jarang beli berus ni.sebab takut bahan diragui.

    ReplyDelete
  2. Pestime dengo Chilindo ni, kalau Malindo tau laaa hahahahaa...
    Bestnyaaa uiii, Sis pemgumpul berus hehehehe

    ReplyDelete
  3. malas nak layan chilindo dah.. log in pun tak mo.. i si serik hahaha
    nah baca ni..

    http://herneenazir.com/2017/07/20/review-shopping-di-chilindo/

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sunah...wah !! kena check betul2 ni sunah...

    ReplyDelete
  5. kiteee punn first time dengar cilindoo.hahhaha..

    ReplyDelete
  6. bahan semula jadi apa ? berus mekap yang dari nylon je CT brani pakai. better jadi memilih dari yang tidak2 kan. tapi jarang pakai berus. guna sponge best gi =D

    ReplyDelete
  7. oiye?
    ada 2-3 sms dpt utk brg percuma chilindo.
    ini rupanya.
    tq fro sharing.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com