Thursday, September 13, 2018

Chilindo Bagi Hadiah Percuma

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tetiba kan dapat mesej petang-petang ni yang Chilindo ada bagi hadiah percuma dekat akaun. Baru pagi tadi baca kat FB blogger Nona kot, dia pun dapat hadiah percuma tu.

Saya pun login ke akaun Chilindo setelah berkurun tak login. Saja nak tengok kot dapat hadiah lain dari Nona. Bila da login, tengok kat notification troli, ada 1 barang. Terus klik situ.

Owh. Sama aje dengan hadiah Nona.


Berus solekan. Chilindo bagi percuma, tapi kena bayar kos penghantaran. Hahaha. Baca maklumat berus, diperbuat daripada bahan semulajadi. Alamak, ragu-ragu nak terima ke tak. Hahaha.

Nanti lah fikir nak checkout ke tak. Ada masa lagi 9 jam 😂

Uols yang pernah bid kat Chilindo, ade dapat tak?

7 comments:
Write Comments
  1. jarang beli berus ni.sebab takut bahan diragui.

    ReplyDelete
  2. Pestime dengo Chilindo ni, kalau Malindo tau laaa hahahahaa...
    Bestnyaaa uiii, Sis pemgumpul berus hehehehe

    ReplyDelete
  3. malas nak layan chilindo dah.. log in pun tak mo.. i si serik hahaha
    nah baca ni..

    http://herneenazir.com/2017/07/20/review-shopping-di-chilindo/

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sunah...wah !! kena check betul2 ni sunah...

    ReplyDelete
  5. kiteee punn first time dengar cilindoo.hahhaha..

    ReplyDelete
  6. bahan semula jadi apa ? berus mekap yang dari nylon je CT brani pakai. better jadi memilih dari yang tidak2 kan. tapi jarang pakai berus. guna sponge best gi =D

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com