BLOG ENCIK SUAMI

Monday, November 29, 2010

Majlis Konvokesyen PASTI Al-Mukminin yang Pertama

Buat julung-julung kalinya, Majlis Konvokesyen PASTI Al-Mukminin Kawasan Bintulu telah dilaksanakan pada 14 November 2010, bertempat di Dewan HPA.

Majlis ini dihadiri oleh ibu bapa murid dan juga AJK PASTI. Hadirin disajikan dengan persembahan yang menarik daripada pelajar-pelajar PASTI.

Pihak Pengurusan PASTI Al-Mukminin mengucapkan tahniah kepada pelajar PASTI yang bergraduasi pada tahun ini.

Pendaftaran 

Bacaan Ayat Suci Al-Quran oleh adik 'Ammar dan adik Izzuddin ('AMMAR!!! IZZUDDIN!!!)

Sebahagian ibu bapa yang hadir

 Ucapan aluan oleh Pengurus PASTI Al-Mukminin

Ucapan Perasmian oleh Wakil Jemaah Ibu Bapa

Persembahan pelajar PASTI (AISYAH!!!)

Persembahan "Bacaan Doa" Pelajar PASTI

Pelajar PASTI bersama skrol mereka (KHALIS!!! dan semua lah!)

Wah! Rindunya!!!!! Tahniah adik-adik PASTI yang comel-comel dan bijak-bijak semuanya~ Moga kalian menjadi insan berguna~

Artikel Asal: PASTI BintuluKuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.