Sape cakap takde entri?!


Abang Ady nak review blog, tapi kita kena wat entry dulu...


Lepas tu kena jawab soklan...

Artis Malaysia yang saya minat? Err...jap nak rewind memory...alamak cam umum sangat, tak kisah eh penyanyi ke, pelakon ke, pelawak ke?

Erm...alamak, susahnye nak carik gambor...

Okie, okie...da jumpa...

Pusing-pusing semua, saya rasa ni yang kekal lama dalam hati..


Nape saya suka mereka? Sebab lagu-lagu mereka sure boleh buat kita muhasabah diri...insya'Allah.
Suara diorang pun sedap je didengar...:)

Saya nak tag Kak Shida...:)

Sape cakap takde entri?! Sape cakap takde entri?! Reviewed by Sunah Sakura on March 03, 2011 Rating: 5

7 comments:

  1. memang hobi kome join kontest ye? hhahaha....

    ReplyDelete
  2. ina tak ditag,,tacink..muahahahah larikkkkkk

    ReplyDelete
  3. tp kumpulan hijjaz tu minat kt sy...lalala~

    ReplyDelete
  4. @Tandinh

    err..tengok la contest tu cane...ni bukan contest..

    ReplyDelete
  5. @Salfiza

    haha! nabila pun diorang minat ek? ingatkan akak je...:p

    ReplyDelete
  6. http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.