Mereka Berjaya ke Cabaran Imuniti Seterusnya



Kumpulan mana yang berjaya ke cabaran seterusnya?

Kumpulan yang semua ahli yang disenaraikan membuat entri yang sama, dan bilangan ahli yang paling hampir dengan bilangan asal dalam kumpulan tu. Tak kisah laju lambat ye, melainkan kalau semua full 5 orang, yang paling lambat tu akan ke perjumpaan puak.

Jom tengok sape yang berjaya...

1. Kumpulan: Senget Menyengat

2. Kumpulan: Espirit de Corps

3. Kumpulan: TULIP

Mereka yang ke perjumpaan puak (yang sangat dramatik) di SINI, jangan bersedih ye. Insya'Allah lain kali kita jumpa lagi...

Yang berjaya, nantikan cabaran imuniti seterusnya. Err...da solat lom ni?

Mereka Berjaya ke Cabaran Imuniti Seterusnya Mereka Berjaya ke Cabaran Imuniti Seterusnya Reviewed by Sunah Sakura on April 03, 2011 Rating: 5

11 comments:

  1. sunah...sowi..sy baru je post..sebab ada ad emergency...kna pergi...

    ReplyDelete
  2. yeaahh.. kumpulan senget mara ke pusingan seterusnya..

    TERBAEK sumee..

    ReplyDelete
  3. wah..selamat berjaya kat mereka semua..hehe

    hai sunah..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/saiz-bra-julia-perezsape-tau.html

    ReplyDelete
  4. yeay! terbaiklah..sampai senget komputer saya nak cari wifi untuk kumpulan senget yang menyengat ni..hahaha...syabas kawan3x..maju lagi kehadapan..

    ReplyDelete
  5. haha slamat smpat..alhamdullilah

    ReplyDelete
  6. thanks sunah..
    utamakan SOLAT dalam games.. mencetuskan satu paradigma =)
    best of LUCK to all

    ReplyDelete
  7. adoi2.. cmne ni kak sunnah.. blur ni

    ReplyDelete
  8. dah solat kak..
    makan je belom..uhuk3

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.