Jalan Yang HENDAK Ditutup Sempena BERSIH 2.0




Jalan kotor dalam pilihanraya






Alamak, jangan marah nooo... Gurau-gurau petang... :p

33 comments:

  1. haha..betul2..

    sokong awak..

    minta bagi pendapat bleh tak?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. bnyk jln yang kotor tu.. heheh

    ReplyDelete
  3. ekeke...kalo betol2 berjuang mmg boleh kasi tutup terus le

    ReplyDelete
  4. blog yg hendak ditutup sempena bersih adalah


    NIENA PENGEMBARA ILAHI... hehehe

    ReplyDelete
  5. blog yang perlu ditutup ketika bersih, blog itik kuning XD

    haha :p

    ReplyDelete
  6. Gara gara BERSIH pada NAMA office pon di tutup besok sebab jalan semua tutup..Alangkah indah kalau punya sayap.. #Tibatiba

    ReplyDelete
  7. yu ni kan

    serius tertpu hahaha

    ReplyDelete
  8. hahahahha....notty sunah ekkk!!!

    sama jek pro govt ngan pembangkang.. idop parti cik bambam! wahahahahha

    ReplyDelete
  9. baru je nk cek, jln pi keje esok tutup x?? adessss kene g keje la jwbnye... huhuhu~

    ReplyDelete
  10. ingatkan betoi nak bagitaw jalan apa yang tutup. :p

    ReplyDelete
  11. rindu akak sunah..!!! line jelez xley on9 2 ari da huhuhu

    ReplyDelete
  12. sabaaaaarr je la dengan sunah ni tau..hahaha

    ReplyDelete
  13. huhu nicel la akak ni!! terkena pulak

    ReplyDelete
  14. hahaha... betul tu.. asyik baca jalan sana tutup jalan sini tutup, yang ni ada betulnya kan..

    ReplyDelete
  15. hahahaha..sabar jela akk dik non
    semangat je akk nk tahu sbb esok nak keluar.hehe

    tp mmg sentap habis ayat ni..

    ReplyDelete
  16. bagi yg membantah..sila tambah kekotoran di jalan tu..yg sokong, jgn lupa turun bwk penyapu..hehd

    ReplyDelete
  17. anak buah saya puteri sarah iskandar masuk paper kosmo sebab iras mat saleh ni link nye

    http://www.macamnilahkita.com/2011/07/budak-melayu-iras-mat-salleh.html

    ReplyDelete
  18. hehehe pandaaaaiii dia..den tetipu gak..buibui

    ReplyDelete
  19. huh.. mana menghilang ni? join bersih ke hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com