BLOG ENCIK SUAMI

Monday, October 17, 2011

Kenapa Saya Di Sini?

Gambar dari SINI

Kenapa saya berada di sini?

Ramai yang tertanya-tanya. Ada yang bunyi komennya buat hati saya berdebar. Komen yang mengatakan saya balik ke kampung halaman untuk datang ke Johor kembali bersama senyuman di bibir, dari Ibu Gebu, buat saya tersenyum sebelum sempat untuk kembali semula ke Johor.

Ada yang dah tahu sebab saya ada bagitahu malam sebelum pergi tu. Dan ramai juga dapat menjangka bila saya publish entri Bak Mutiara semalam, ke mana sebenarnya saya. Bijak, bijak! Hehehe.

Yang pasti saya ke sini bukan untuk bercuti. Ada urusan yang perlu diselesaikan dengan secemerlang yang boleh. Hati sudah mula berdebar. Cuak, seram sejuk, gementar dan macam-macam perasaan yang seakan-akan hilang sebelum saya terbang dah mula dirasai sekarang.


Allah, Allah, Allah...

Berikan aku kekuatan untuk yang kali pertama ini...

P/S: Maaf, tak sempat balas jejak...

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.