Dapat Benda Pink


Alhamdulillah.

Terima kasih kepada beliau untuk benda pink itu~ Belum habis explore lagi~ ^_^

Lepas ni boleh la amek gambo masak-masak macam dulu-dulu lagi~ Hehehe...

Terima kasih sekali lagi~

Moga Allah permudahkan urusan beliau~ Ameen... :)
Dapat Benda Pink Dapat Benda Pink Reviewed by Sunah Sakura on July 30, 2012 Rating: 5

17 comments:

  1. sape la bg tu. untung la..slmt berpuasa kak sunah ;)

    ReplyDelete
  2. huwaaaaa
    untungnyeee..sapee la yg bagi tu kak sunah..heeeee

    ReplyDelete
  3. Nak juga... Tumpang happy. Thank bt pberi

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sunah...seronoknya ada orang yg bagi...:)

    ReplyDelete
  5. nak jugak, siapa lah yg pemurah & baik hati itu kan? mesti ada kena mengena dgn jiwa ni.... ehem ehem

    ReplyDelete
  6. macam saya punya la..pink gituuu..:)

    ReplyDelete
  7. Amin.. hihihi.. same kaler la camera kita kak.. :p

    ReplyDelete
  8. pinjam boley? awin ade kamera mcm mana pun, tetap failed amik gambo...hhahahaha..

    ReplyDelete
  9. wish to buy 1 too..ade camera hp je skrg...selepas kamera kena curi.....

    ReplyDelete
  10. wauuu pink tu yang tak tahan tuh! Cepatlah donlod gambar! Heheee.. *overexcited*
    My latest Entry :)
    JJCM: Day 9 Ramadhan 1433

    JJCM: Day 8 Ramadhan 1433

    JJCM: Day 7 Ramadhan 1433

    ReplyDelete
  11. wahhhh besnye ade ORANG bagi!!!
    ehem ehemmm~ =P










    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  12. Comel!Saya punye warna kelabu je..hukhuk..
    Apepun selamat brpuasa.. ^_^

    ReplyDelete
  13. waaaaaaaaaah pink gtu..baru semalam akak terpikir..sunah ambik gambar jejari coklat guna apa..

    ada x sesapa nak hadiahkan akak wana merah hehee

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.