Raya Haji

September 30, 2014 3
tak lama lagi raya haji tak tahu nak prepare macam mana untuk raya haji sebab selalunya kat kampung tak sambut sangat just pagi-p...

Kerenah

September 29, 2014 0
stress tak kalau kau kena layan pelanggan ni yang kau tak kenal langsung tapi kau tetap kena layan juga mula-mula ok lagi macam s...

Double Park

September 26, 2014 3
kalau korang pernah duduk apartmen atau flat korang mesti biasa buat double park parking depan kereta orang tak tarik hand brake ge...

Klw Blh

September 25, 2014 1
ade kawan FB share dialog ni copy 100% Dialog suami isteri I: Syg klw blh sya nk lahirkan zuriat utk syg... S: (diam) I: Sekurang2ny...

Konon Tahu

September 23, 2014 1
kalau kita tak tahu keadaan orang tu macam mana situasi orang tu macam mana jangan lah sesuka hati kita nak suruh orang tu buat itu...

11th Hour

September 22, 2014 1
it has been 11 hours should I lodge a report after 37th hour? or should I walk out and find any trace left behind?

Ke Mana

September 22, 2014 1
waktu berlalu dan terus berlalu aku hitung satu persatu namun tetap sepi derap langkah kaki sekejap-sekejap kedengaran berlalu dan...

Pernahkah

September 20, 2014 1
Kerinduan dalam hati Bagai ditusuk sembilu bisa Ku tak sanggup menahan sakit di hati Ku mengharap kesakitan ini sementara Ku terjaga kau...

Yahoo Messenger

September 18, 2014 3
semalam tiba-tiba terkenang masa mula-mula dia melamar tersengih sendiri macam tak percaya suami yang di sisi sekarang ni pernah me...

Sisa

September 17, 2014 1
kau faham tak perasaan bila tengah-tengah bulan macam ni tambah-tambah lagi di hujung bulan yang mana kau kena berjimat tahap benda...

Berdiri

September 16, 2014 3
bukannya selalu kau kena berdiri dalam panggung sebelum filem bermula tak selalu pun kau kena ikut sama menyanyi lagu Negaraku dala...

Sambal Kicap

September 15, 2014 3
dulu first time makan pisang goreng cicah sambal kicap dekat labuan kawan belanja masa tu memang rasa pelik kenapa kena cicah? pi...

Adohai

September 13, 2014 0
penat bila duduk saja menghadap laptop membaca journal menelaah paper tepu kepala otak bila banyak sangat tengok huruf tengok nomb...

Surat

September 12, 2014 1
hari ni tetiba terdetik di hati nak google nama sendiri saja nak tengok gambar apa yang keluar sejak-sejak dah mula tunjukkan siapa ...

AF 11

September 07, 2014 1
aku rasa tak salah langsung pun dia nak post kat ig dia pasal kawan dia masuk AF11 kalo aku ada kawan yang dapat masuk AF11 aku pun...