PM Facebook

May 30, 2016 1
Hurmm. Kadang-kadang kita rasa macam eh ah eh ah sangat bila baca iklan-iklan kat Facebook yang nak kita PM dulu baru tahu harga. Ramai...

Kek Lapis Canggih

May 19, 2016 0
Borak-borak dengan customer yang nak order kek lapis untuk raya, dia kata kek lapis saya namanya canggih-canggih. Haha. Sebenarnya, kal...

Harap Ada Yang Boleh Tolong

May 18, 2016 1
Assalamualaikum. Dah lama sangat saya tinggalkan blog ni. Hari ni baru tergerak hati nak buka. Tengok-tengok, ada banyak komen yang...