Rampas Semua

Lirik Lagu Rampas Semua by Akim & The Majistret



Air mata separuh mati yang ditahan
Diberhentikan lekuk kelopak
Dingin tubuh terkulai diam tak bernadi
Tangan bersaksi kita bergenggam

Rampas semua
Badan ku belahlah dua
Ambil semua ku ada
Ikutkan sahaja hati
Atau apa yang kau rasa

Langkah pun lemah dalam susur pancaroba
Lekat dipersimpangan dilema
Cuba keluar di jalan yang tak berarah
Tunggu serpihan bongkah cahaya

Putus segala
Hijab kau dan aku
Sampai nanti
Kita bertemu

Rampas semua
Badan ku belahlah dua
Ambil semua ku ada
Ikutkan sahaja hati
Atau apa yang kau rasa

LAGU: Hang Nadim , Laq
LIRIK: Bunga Cantik


P/S: Bahaya lagu ni, kalau dengar sekali dalam radio masa bawak kereta, sampai dua tiga hari dia main dalam kepala.

16 comments:

  1. As salam. Mcm sedap la lagi Akim yg baharu ni. Kena cari music video di youtube la. Done follow your blog. No 2748. Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..bole nyanyi kat karoke nanti yeee 😂

      Delete
  2. Singgah jalan² sambil follow sini 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..follow kat google+ ke? Nanti bulan 4 da takde tau google+ 😢

      Delete
  3. suka lagu ni! bestttt hihihi. hai kenal kita tak.

    ReplyDelete
  4. Suka lagu ni, minggu depan nak up kat blog hahahahha

    ReplyDelete
  5. karoks dalam keta tuhh jgn sampai terlepas stereng yeee...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com