Mula Sibuk Dengan Tempahan Kek Lapis Sarawak Raya Haji

Mula Sibuk Dengan Tempahan Kek Lapis Sarawak Raya Haji | Akhirnya musim kek lapis di Selera Sakura pun bermula setelah sekian lama menyepi. Maka, bizilah seketul Sunah bertukang depan oven sampai laaaa semua tempahan setel nanti.


Jadi, jangan marah tau kalau kita tak balas kunjungan uols. Insya'Allah nanti dah setel semua, atau ada masa senggang between kek tu, boleh la kita menyinggah ke blog uols mana yang sempat. Nanti-nanti, kita balas jugak kasi bom, cuma lambat sikit.

Moga dipermudahkan urusan saya menyiapkan semuanya.

P/S: Sesambil taip ni fikir nak draft and schedule entri blog ke tak. Tengok la nanti kalau rajin.

10 comments:

  1. singgah isnin
    sedapnya kek lapis

    ReplyDelete
  2. Menariknya...x tau Sunah pandai buat kek lapis Sarawak..nanti next nak order la..bila Sunah nak buka order lagi erk...

    ReplyDelete
  3. Sedapnya kek lapis sarawak..

    ReplyDelete
  4. eh..sorry ..tak perasan caps lock. hahaha

    ReplyDelete
  5. Sedapnya Kek Lapis. Last month Kakak Ipar ke Sarawak banyak stok dia bawak. Baru je habiskan semangkuk Kek Lapis Kit Kat xD

    ReplyDelete
  6. baik fahamm selamat melapis sunahh... :D... take ur time

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com