Ticker

6/recent/ticker-posts

Wordless Wednesday: Syngonium Albo Variegated

Syngonium Albo Variegated

Syngonium Albo Variegated masa mula-mula beli.

Masa tu dah ada satu new leaf muncul.

Now da makin besar tinggi gulungan tu, tunggu masa nak unfurl.

Alhamdulillah, so happy!

Sekarang mata duk belek Syngonium Pink kat Shopee tu, tapi tangguhkan dulu hasrat, ada benda lain lebih utama.

Post a Comment

11 Comments

  1. comel... nama dia pun payah nk nyebut berbelit lidah akak ni heheheh

    ReplyDelete
  2. Keladi agaknya kan..atau Etuza keliru..Keladi albino daun sama tapi ni agak panjang

    ReplyDelete
  3. Kemain ek duk membeli pokok jeee.. beli KFC je laa kenyang hahahahaha :p

    ReplyDelete
  4. kemain susah nama dia ek, nasib baik cantik

    ReplyDelete
  5. Semoga hidup subur si cantik manis tu

    ReplyDelete
  6. Bergulung lidah menyebut namanya. Semoga tanaman Cik Sun tumbuh sihat dan cantik

    ReplyDelete
  7. terbelit lidah nak nyebutnya hehehe

    ReplyDelete
  8. Cantiknya jenis Variegated ni. Suka jenis Variegated sebab cantik tapi harga biasanya mahal.

    ReplyDelete
  9. cantik warna daun dia ada putih hijau gitu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com