Ticker

6/recent/ticker-posts

Selesa dan Cantik Sangat Jersi dari JRig Gear ni!

Selesa dan Cantik Sangat Jersi dari JRig Gear ni! | Sekarang ni situasi kita da bertambah baik dari hari ke hari sejak pandemik melanda. Kes baru COVID-19 pun dah kurang dari 10k sehari, kadang-kadang menjangkau bawah 5k. Alhamdulillah. Dah berkurang sikit keraguan nak keluar berekreasi kat taman. Sebelum ni masih was-was juga nak pergi jogging or briskwalk kat taman rekreasi. Risau dan masih trauma nak menghadap orang ramai.

Sekarang, walaupun dah lebih yakin, tetap juga berjaga-jaga. Tak nak pisang berbuah dua kali. Perit rasa bila fikir sakitnya COVID-19 tu. Pergi ke taman tetap pakai face mask walaupun dah tak perlu untuk aktiviti bersukan dengan jarak yang selamat dari orang lain. Jarak sosial pun tetap dijaga sebaik mungkin. Minggu lepas, masa suami ciksun datang ke Skudai, kitorang sempat pergi Hutan Bandar Taman Mutiara Rini untuk ambil angin sambil briskwalk.

Selesa dan Cantik Sangat Jersi dari JRig Gear ni!

Semangat dedua orang pakai jersi sedondon. Tapi kalau perhati betul-betul, jersinya tak sama pun. Cuma warna dan motif pada jersi kitorang tu nampak sama sekali imbas. Sebab dedua ada kombinasi warna kelabu dan kuning. Dengan corak bermotifkan songket pada lengan baju, nampak ekslusif dan elegan.

Selesa dan Cantik Sangat Jersi dari JRig Gear ni!

Ciksun pakai jenis muslimah, jadi jersinya labuh sampai atas lutut. Rasa selesa dan selamat nak jogging pakai jersi muslimah gini. Nak lompat ke or bersenam pun takde la terselak sampai nampak benda-benda tak sepatutnya. Ha gituhhh. Suami punya pulak jenis kolar bulat. Diorang ada jugak buat jersi berkolar, in case uols nak pakai untuk acara formal.

Selesa dan Cantik Sangat Jersi dari JRig Gear ni!

JRig Gear ni ambil tempahan baju dari serendah sehelai je tau! Diorang ada lebih 100 design baju yang uols boleh pilih secara percuma. Jadi, kalau uols takde idea nak design baju untuk family day ke, running event ke, aktiviti company ke, haaa boleh pilih aje dari design yang diorang ada. Nak design sendiri, lagi la boleh!

Uols boleh belek social media diorang kat bawah ni untuk tengok baju-baju yang ada, nak tempah boleh, nak beli yang ready stock pun boleh!

Instagram:

Facebook: 

Lagi design baju dari JRig Gear:

Whatsapp terus:

Selesa dan Cantik Sangat Jersi dari JRig Gear ni!

And kalau ada yang nak cari side income, boleh jadi ejen dropship diorang:

Pencarian Ejen Dropship khas untuk penduduk Taman Universiti. 
Hanya 20 orang sahaja dicari untuk kawasan Skudai.
Komisen RM10-RM15 sehelai.
Anda cari customer, JRig Gear uruskan dan hantar terus kepada customer anda.
Berminat? Tekan link ini untuk join:

Selesa dan Cantik Sangat Jersi dari JRig Gear ni!

Selain daripada jersi motif patriotik gini, diorang ada jugak keluarkan jersi dengan corak tersendiri under brand TOAHZ. Suami ciksun memang peminat baju bercorak gini. Dia nampak staf kat situ pakai, terus dia tanya pasal baju tu. Rupanya staf kat situ design sendiri corak baju-baju tu.

Selesa dan Cantik Sangat Jersi dari JRig Gear ni!

Cantik kan? Ciksun sure ramai lelaki zaman sekarang suka design gini. Kainnya pun sejuk dan licin. Suami ciksun siap rembat tiga helai. Sebab diorang ada promo bulan lepas untuk baju ni. Kalo tengok kat page dia, sehelai baju ni RM60, dua helai RM100. Uols nak rembat, boleh terus belek page khas Toahz.co: https://www.facebook.com/toahz.co

Ok bye!

Post a Comment

8 Comments

  1. cantiknya.. blh usya ni.. nk pkai utk aktiviti kat sklh pon xse la segan ngn bdk2.. baju muslimah labuh.. hihi

    ReplyDelete
  2. Ini kalau husband akk nampak ni, mau dia nak order gak ni.
    Tapi, mmg cantik design baju diorg ye... akk suka yg Ciksun pakai tu, lawa!

    ReplyDelete
  3. Memang tidak nampak cetakan macam bunga.
    Kalau pakai untuk harian mesti selesa tidak panas.

    ReplyDelete
  4. Nampak selesa sangat.. sedondon gituu...
    Tu ko tengah cangkung buat apa? Tahan kencing ke...

    ReplyDelete
  5. Cantek corak dia.. nampak sunah pakai selesa yg muslimah style tu...

    ReplyDelete
  6. mmg nampak selesalah.. ada yg long sleeve juga ye. wah menarik ni

    ReplyDelete
  7. Auto terus jadi model berdua :)
    Cantik motif floral macam ni. Nampak macam ada motif songket sikit.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com