Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami

Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami

Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami | Hari ni 4 Syawal dah. Ada yang dah start bekerja, ada yang masih sambung bercuti. Ciksun dah pun balik dari kampung, dah sampai JB dah semalam. Alhamdulillah. Walau ada tragedi besar menimpa, hidup perlu diteruskan. Nanti ciksun share apa yang berlaku masa on the way balik dari kampung tu ya. Kali ni kita share dulu gambar raya.

Tema pink kami tahun ni dekat Kedah. Tahun lepas pun tema pink jugak, tak sangka pulak tahun ni tema sama. Walaupun masih boleh pakai je baju raya pink tahun lepas, tapi beli jugak baju raya pink baru untuk tahun ni. Itu pun tak dapat nak OOTD sangat, segan la kan sebab duduk rumah mertua. So, gambar nya begitu-begitu aje lah. Takde gambar full baju songket tu.

Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami

Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami

Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami

Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami

Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami

Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami

Gambar Raya 1 Syawal 1444H Kami

Hari pertama, kami pergi beraya rumah kakak ipar je. Petangnya diorang pergi raya juga rumah sepupu suami, tapi ciksun dan suami tak pergi sebab takde motor dah. Jalan kampung tu tak berapa syok sangat naik kereta. Melayan family kakak sulung suami kat rumah aje sampai diorang balik. Suami ciksun macam tu la, dia tak berapa rajin nak berjalan raya sangat. Kalau balik Bintulu, dia terpaksa la ikut sebab satu family wajib beraya jika sihat walafiat 😂

Ok lah, tu je gambornye. Korang masih bercuti ke tu?

Post a Comment

4 Comments

  1. selamat hari raya...maaf zahir batin
    wah....seronoknya balik kampung, raya ramai2..alhamdulillah..
    MA x update lagi pic & cerita raya...baru nak start pilih pic ni.. amik mood dulu pagi2 kat opis ni

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri maaf zahir batin ., aminn
    lawa semua sedondon.,

    ReplyDelete
  3. Masih cuti Cik Sun.
    Lawo la pink tema raya, sweet aje.

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Ciksun...
    Kalau tau Ciksun balik Kedah,kita ajak Ciksun mai Pendang...bukan jauh pun..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com