Aku CINTA Allah

March 16, 2010

Aku lemah tanpa-Mu aku lelah
Aku sungguh tak berdaya
Tolong ku tolong ku Ya Allah

Setiap air mata ku mengalir
Allah aku lemah dan tak berarti
Setiap derai tangis membasahi
Allah jangan tinggalkan ku lagi

1 week to go...

You Might Also Like

9 Comments

  1. salam,
    angah, smoge dpermudahkan urusan kita semua dear..
    i really miss u :)

    ReplyDelete
  2. Berkata Ibnu Mas'ud R.A:-
    Sesiapa yang hendak mengetahui sama ada dia cintakan ALLAH atau tidak...
    maka hendaklah dia melihat kepada AL-QURAN
    jika dirinya mencintai
    sesungguhnya dia mencintai ALLAH
    kerana sesungguhnya AL-QURAN itu kalam ALLAH

    ReplyDelete
  3. > along

    salam...moga-moga dimakbulkan ALLAH...
    rindu juga pada along m****y m***e..

    > syauqah

    subhanallah....alhamdulillah...allahuakbar...

    ReplyDelete
  4. cantik litar..ok ape
    litar akk serabut jer..boleh idup nie..
    mgkn salah solder :)
    sok kita pulun sama2 yer..
    semoga Allah permudahkan urusan hambaNya...amiiin

    ReplyDelete
  5. Teruskan!. Insyyaallh. Sikit je lagi tu..=)

    ReplyDelete
  6. try pusing2 sket kat variable resistor tu.. kalau brightness dia berubah, then ok. kalau tak berubah, try tukar yang kecik sket. kalau character dia tak keluar jgk, check dekat program. kalau tak keluar jgk check dekat connection. kalau tak keluar jgk. try pijak 3 kali =)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..LED da berfungsi..ada silap sikit pada connection..

    cuma sekarang LCD yang bermasalah..tak display2 character..

    ReplyDelete
  8. Salam..

    >Bro Taib

    Kalu pijak 3x jd ape? haha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com