BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, March 16, 2010

Aku CINTA Allah

Aku lemah tanpa-Mu aku lelah
Aku sungguh tak berdaya
Tolong ku tolong ku Ya Allah

Setiap air mata ku mengalir
Allah aku lemah dan tak berarti
Setiap derai tangis membasahi
Allah jangan tinggalkan ku lagi

1 week to go...



9 comments:

Mutiara Bernilai said...

salam,
angah, smoge dpermudahkan urusan kita semua dear..
i really miss u :)

Hanisah Binti Mohamad Ali said...

Berkata Ibnu Mas'ud R.A:-
Sesiapa yang hendak mengetahui sama ada dia cintakan ALLAH atau tidak...
maka hendaklah dia melihat kepada AL-QURAN
jika dirinya mencintai
sesungguhnya dia mencintai ALLAH
kerana sesungguhnya AL-QURAN itu kalam ALLAH

Siti Hasunah Mohammad said...

> along

salam...moga-moga dimakbulkan ALLAH...
rindu juga pada along m****y m***e..

> syauqah

subhanallah....alhamdulillah...allahuakbar...

miss j said...

cantik litar..ok ape
litar akk serabut jer..boleh idup nie..
mgkn salah solder :)
sok kita pulun sama2 yer..
semoga Allah permudahkan urusan hambaNya...amiiin

Nurul 'Uyun Binti Ahmad said...

Teruskan!. Insyyaallh. Sikit je lagi tu..=)

Mohamad Taib Bin MIskon said...

try pusing2 sket kat variable resistor tu.. kalau brightness dia berubah, then ok. kalau tak berubah, try tukar yang kecik sket. kalau character dia tak keluar jgk, check dekat program. kalau tak keluar jgk check dekat connection. kalau tak keluar jgk. try pijak 3 kali =)

Siti Hasunah Mohammad said...

alhamdulillah..LED da berfungsi..ada silap sikit pada connection..

cuma sekarang LCD yang bermasalah..tak display2 character..

salfiza said...

salam
kak sunah,go go!! ^_^

myikhwanfiideen said...

Salam..

>Bro Taib

Kalu pijak 3x jd ape? haha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.