BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 24, 2011

Cenggini Boleh Tak Geng KBU???


Mula-mula tadi kata 371 layers, tapi bila da siap tepek semua, tak sampai pun. Hurmmm...takpelah, mungkin ada yang amek langkah berjaga-jaga join group secara private. Err..ade ke? Entah lerr...

Saya buat macam ni je Papa Khai...

Klik untuk tumbesaran gedabak

Harap disukai ramai...kalo de gambar yang tak bape nak best tu, saya tak bersalah ye~ Hahaha~ sape suh letak gambo profile camtu~~ Lalala~

Nanti kat area kosong tu leh tandatangan ye... Sape bertuah dapat la dalam area L.O.V.E tu~ Erm...nak jadikan wallpaper pun leh ni...:)

Maaf lambat~

Moga dipermudahkan urusan kamu semua...ameen...

P/S: Papa Khai, jangan risau, takde watermark saya tu...:D



24 comments:

anies anessa said...

akak...sgt3 cantik...suka...bole nmpak pro pic saya..keh3

... said...

as salam..
kreatif~

;0

ops! dah masuk waktu.
hoho~

Along Usop said...

along nampak katekk!!!!! muahahahahahahahahaha...


lawa la kak Sunah susun!!! =)

Eyqasara said...

alorh chumelnye... cis! geram xdpt ikot... pepagi ni terjah semua blog yg ikut.. jeles! jeles! :'( sob! sob! sob!

qasehraihan said...

waaaa....nice..
eh sunah org utara ke??
kt mana??

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

hehehe...bagus2, nampak jugak..:p

Sunah Mohammad said...

@...

wa'alaikumussalam..terima kasih~

Sunah Mohammad said...

@Along Usop

hahahahahah! katek tu kan along yang buat! :p

Sunah Mohammad said...

@Eyqasara

eik, kat utagha ka eyqa??

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

saye saye saye...bukan! hahahaha~

Ujang9897 said...

baru perasan ada muka org ramai2 kt situ..=)

Isteri Yang Comel said...

wah nampak sangat comel...

Cik Sara said...

wah..mcm mana kak sunah buat gambar masuk frame word? Saya suka tengok since yang JKM tu and yang ini juga.. nice.. nak buat, tapi macam tak bentuk huruf je jadinya..huhuhu

Pe kata buat tutorial untuk saya?? hehe

Pembawa_Wacana said...

dah lama tak jenguk sunah.... baru pulang dari kampong ni... esok lusa tulat takde lagi...huhuhu

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

:)

Sunah Mohammad said...

@Isteri Yang Comel

thanks akak~

Sunah Mohammad said...

@Cik Sara

ni akak tak wat yang style JKM dulu tu..kalo wat gtu lagi hancussss...hahahaha~ mula2 cari wordy dulu..lepas tu tepek satu2 ikut wordy tu...

Sunah Mohammad said...

@Pembawa_Wacana

ciannye dia...takpe2..uruskan semua perkara sampai selesai dulu..

~...AmALinA....~ said...

wahhhh cantikkkkk!!
pandainye akak buat.. 1st2 carik gambo sendirik jumpa gambo katek dulu..hahahah

aliarosli said...

wah,cantik
tengok tol-tol baru pasan ade orang
hhahhahahha,pandai akak wat

solo molo said...

cantik !!!~

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hahaha! katek senang jumpa..

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

hahahaaha! jaga2..ada orang tu...:p

Sunah Mohammad said...

@solo molo

terima kasih...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.