Cenggini Boleh Tak Geng KBU???


Mula-mula tadi kata 371 layers, tapi bila da siap tepek semua, tak sampai pun. Hurmmm...takpelah, mungkin ada yang amek langkah berjaga-jaga join group secara private. Err..ade ke? Entah lerr...

Saya buat macam ni je Papa Khai...

Klik untuk tumbesaran gedabak

Harap disukai ramai...kalo de gambar yang tak bape nak best tu, saya tak bersalah ye~ Hahaha~ sape suh letak gambo profile camtu~~ Lalala~

Nanti kat area kosong tu leh tandatangan ye... Sape bertuah dapat la dalam area L.O.V.E tu~ Erm...nak jadikan wallpaper pun leh ni...:)

Maaf lambat~

Moga dipermudahkan urusan kamu semua...ameen...

P/S: Papa Khai, jangan risau, takde watermark saya tu...:D

24 comments:

  1. akak...sgt3 cantik...suka...bole nmpak pro pic saya..keh3

    ReplyDelete
  2. as salam..
    kreatif~

    ;0

    ops! dah masuk waktu.
    hoho~

    ReplyDelete
  3. along nampak katekk!!!!! muahahahahahahahahaha...


    lawa la kak Sunah susun!!! =)

    ReplyDelete
  4. alorh chumelnye... cis! geram xdpt ikot... pepagi ni terjah semua blog yg ikut.. jeles! jeles! :'( sob! sob! sob!

    ReplyDelete
  5. waaaa....nice..
    eh sunah org utara ke??
    kt mana??

    ReplyDelete
  6. @Along Usop

    hahahahahah! katek tu kan along yang buat! :p

    ReplyDelete
  7. baru perasan ada muka org ramai2 kt situ..=)

    ReplyDelete
  8. wah..mcm mana kak sunah buat gambar masuk frame word? Saya suka tengok since yang JKM tu and yang ini juga.. nice.. nak buat, tapi macam tak bentuk huruf je jadinya..huhuhu

    Pe kata buat tutorial untuk saya?? hehe

    ReplyDelete
  9. dah lama tak jenguk sunah.... baru pulang dari kampong ni... esok lusa tulat takde lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  10. @Cik Sara

    ni akak tak wat yang style JKM dulu tu..kalo wat gtu lagi hancussss...hahahaha~ mula2 cari wordy dulu..lepas tu tepek satu2 ikut wordy tu...

    ReplyDelete
  11. @Pembawa_Wacana

    ciannye dia...takpe2..uruskan semua perkara sampai selesai dulu..

    ReplyDelete
  12. wahhhh cantikkkkk!!
    pandainye akak buat.. 1st2 carik gambo sendirik jumpa gambo katek dulu..hahahah

    ReplyDelete
  13. wah,cantik
    tengok tol-tol baru pasan ade orang
    hhahhahahha,pandai akak wat

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.