BLOG ENCIK SUAMI

Friday, May 6, 2011

ABANG FAHRIN GEGAR BLOG MAY 2011





13 comments:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan.....mari kita gegar beramai-ramai...

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

mas saari said...

singgah sini utk gegarrrrrrrr..

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Golden Rose said...

salam perkenalan....dtg gegar disini...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

princess_virgo4a said...

dtg gegar group 3..

http://aainaa4a.blogspot.com

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

...:i'm ezza haniza:.... said...

gegar and follow sini...

jum baca entry baru!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/05/pengkid-patot-masuk-tandas-mana.html

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

Amir said...

Salam..jalan-jalan carik member :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.