Tak Ada Masa Nak Blogging!

May 05, 2011


Sibuk.

Kadang-kadang kita kata kita sibuk sangat. Sampai tak sempat nak update blog. Kadang-kadang kita kata kita ade banyak keje. Sampai tak sempat nak blogwalking. Kadang-kadang kita kata kita tak ade masa. Sampai tak dan nak borak kat Facebook.

Tapi betul ke kita sibuk? Tengok-tengok, boleh je update blog, boleh je blogwalking senyap-senyap, boleh je gi borak-borak kat Facebook. Sibuk ke tu? Yezzaaaa...tu sibuk blogging namanya...kot.

Ekceli, kene bahagi masa betul-betul. Jangan salahkan masa kalau tak dapat nak update blog dan jangan jugak salahkan blogging kalau tak dapat nak setelkan keje lain.

Bak kata www.tiffinbiru.com, work first, pleasure later...

P/S: Tengah nasihatkan diri sendiri.

You Might Also Like

29 Comments

  1. tak de mase nak berblogging?tanye pada yang pakar iaitu saudari sunah..satu hari 4 hingg 5 entry..hehe..idea pun banyak..=P..gurau je sunnah

    ReplyDelete
  2. pleasure and work together

    hahaha~

    tangan Sunah terketar2 nak menaip kalau baca buku ekk..
    Haipp!! baca buku dulu nnti blog

    ReplyDelete
  3. wow, dah tukar domain

    patut ler tak tulis PCM

    tahniah

    ReplyDelete
  4. okkkkkkkkkkkkkk fineeeeeeeeeeeeee

    dah kene tipuuuuuuuuuuuuuu

    taknak kawan akak 185saat

    ReplyDelete
  5. hehe ingtkan sunah yg terlebih bizi tu. :)

    ReplyDelete
  6. @aliarosli

    errr...hahahaha~ da cukup 3 minit 5 saat...

    ReplyDelete
  7. @najwa's

    huhuhu..najwa...saya bizi sikit2..:D

    ReplyDelete
  8. gila blogging ke gila internet?
    ahaha.

    ReplyDelete
  9. ade btol gak kata sunnah 2 kan..kowt sambil2 wat keje berblogwalking lah kowt..hehe..

    jemput..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/haishbile-header-dah-barublog-plak-wat.html

    ReplyDelete
  10. betul! study 1st...bru blog...
    erk...nad nak baca buku dulu..
    sok last paper..
    hik3

    ReplyDelete
  11. Sunah...dushhh..dush..dan dush dush lg.tetibe k.zla terasa.tp sbnrnya btol ga tu,kalo k.zla malas byk lg kot..heheg

    ReplyDelete
  12. i busy kerja. otak penat nak berfikir entry. maklum lah orang baru melangkah ke alam pekerjaan. tak pandai nk balance masa. can't update any latest entry.

    ReplyDelete
  13. tadak masa berblogging? nampak benor nipunya.

    ReplyDelete
  14. @Dekcik

    fokus, fokus! lepas ni terus offline siang hari!

    ReplyDelete
  15. @azila

    erkkk...habis lebam semua kena tumbuk..hahaha~ part malas tu haaaa...

    ReplyDelete
  16. hhahahha, dah kawan balik da

    PCM pun dah tukar

    hahhahhahaha, yeai

    ReplyDelete
  17. bak kata www.cikbambam.com

    blogging ikot kuota broadband jek..hahahah.. :P

    ReplyDelete
  18. @GamUHU

    kak limah pon bizi gak..nak nyanyi enjit2 semut tiap ari..

    ReplyDelete
  19. @b a m b a m ' s

    ahahaha~ betul gak eh!! pergghhhh! ingatkan da tukar betul2 tadi..hahaha~ nak kene jugak ni!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com