TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Thursday, May 5, 2011

Tak Ada Masa Nak Blogging!


Sibuk.

Kadang-kadang kita kata kita sibuk sangat. Sampai tak sempat nak update blog. Kadang-kadang kita kata kita ade banyak keje. Sampai tak sempat nak blogwalking. Kadang-kadang kita kata kita tak ade masa. Sampai tak dan nak borak kat Facebook.

Tapi betul ke kita sibuk? Tengok-tengok, boleh je update blog, boleh je blogwalking senyap-senyap, boleh je gi borak-borak kat Facebook. Sibuk ke tu? Yezzaaaa...tu sibuk blogging namanya...kot.

Ekceli, kene bahagi masa betul-betul. Jangan salahkan masa kalau tak dapat nak update blog dan jangan jugak salahkan blogging kalau tak dapat nak setelkan keje lain.

Bak kata www.tiffinbiru.com, work first, pleasure later...

P/S: Tengah nasihatkan diri sendiri.

29 comments:

al_hakim said...

tak de mase nak berblogging?tanye pada yang pakar iaitu saudari sunah..satu hari 4 hingg 5 entry..hehe..idea pun banyak..=P..gurau je sunnah

bersama kak Es said...

pleasure and work together

hahaha~

tangan Sunah terketar2 nak menaip kalau baca buku ekk..
Haipp!! baca buku dulu nnti blog

aliarosli said...

wow, dah tukar domain

patut ler tak tulis PCM

tahniah

aliarosli said...

okkkkkkkkkkkkkk fineeeeeeeeeeeeee

dah kene tipuuuuuuuuuuuuuu

taknak kawan akak 185saat

najwa's said...

hehe ingtkan sunah yg terlebih bizi tu. :)

Sunah Mohammad said...

@al_hakim

saya tak pakar..huhuhu..

Sunah Mohammad said...

@bersama kak Es

wow!! kalo boleh together kan besttt!

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

errr...hahahaha~ da cukup 3 minit 5 saat...

Sunah Mohammad said...

@najwa's

huhuhu..najwa...saya bizi sikit2..:D

Mutiara Bernilai said...

gila blogging ke gila internet?
ahaha.

Dekcik said...

ade btol gak kata sunnah 2 kan..kowt sambil2 wat keje berblogwalking lah kowt..hehe..

jemput..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/haishbile-header-dah-barublog-plak-wat.html

NadiRah said...

betul! study 1st...bru blog...
erk...nad nak baca buku dulu..
sok last paper..
hik3

azila said...

Sunah...dushhh..dush..dan dush dush lg.tetibe k.zla terasa.tp sbnrnya btol ga tu,kalo k.zla malas byk lg kot..heheg

z a k w a n said...

i busy kerja. otak penat nak berfikir entry. maklum lah orang baru melangkah ke alam pekerjaan. tak pandai nk balance masa. can't update any latest entry.

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

gila laila dan majnun...:D

GamUHU said...

tadak masa berblogging? nampak benor nipunya.

Sunah Mohammad said...

@Dekcik

fokus, fokus! lepas ni terus offline siang hari!

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

bagus, bagus..all the best ye nad~

Sunah Mohammad said...

@azila

erkkk...habis lebam semua kena tumbuk..hahaha~ part malas tu haaaa...

aliarosli said...

hhahahha, dah kawan balik da

PCM pun dah tukar

hahhahhahaha, yeai

b a m b a m ' s said...

bak kata www.cikbambam.com

blogging ikot kuota broadband jek..hahahah.. :P

Sunah Mohammad said...

@z a k w a n

tu dia..engineer nii~~

Izamir Ridzwan said...

sy pon sibuk

FasiHaH SupiaN said...

betul tu angah, sibuk..hurmmmmm

Sunah Mohammad said...

@GamUHU

kak limah pon bizi gak..nak nyanyi enjit2 semut tiap ari..

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

hahaha~ tu tengok entry baru!

Sunah Mohammad said...

@b a m b a m ' s

ahahaha~ betul gak eh!! pergghhhh! ingatkan da tukar betul2 tadi..hahaha~ nak kene jugak ni!

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

tu lahhh...IR lagi la kann...

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

hurmmmm...

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.