BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 23, 2011

Wordless Wednesday #42 : Sehari Menuju Dewasa

Jemput menyertai...


10 comments:

Anum said...

program yang bagus

Niena Pengembara Ilahi said...

mcm kte ni dikira ramaja x....... =.='

maszull said...

assalamualaikum sunah...wah dah lama x bw thanks tag kat mama yer...nanti mama ingat nak hantar anak mama la...:)

mas saari said...

bagus ni! takdelah anak2 buang masa cuti sekolah ni..

FasiHaH SupiaN said...

dlm masa terdekat ni Prof dr muhaya ada nk dtg uia, er kuar topik ke?haha

Cik Pulau said...

errkk...

afzani said...

Terima kasih, Sunsun =)

kiera'sakura said...

dari pegi idola kecik ke, pape tue ke baek pegi kem tue kan...

hipotesis crew said...

kalau xbaligh xleh join la ek :)

Iffah Afeefah said...

dewasa kah ai

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.