Jam 2.13 Pagi...

Jam 2.13 pagi.

Melihat sekeliling...

Tertanya-tanya...

Nape malam ni tak ramai macam selalu ek?

Pelik betul...

Selalu penuh je food court ni...

Kadang-kadang sampai ada yang duk luar nun...

Kesian gak ada yang baring atas lantai je...

Bila agaknya nak diupgrade sikit...

Ni LALAT jek banyak...

Hurm...

Kemudian saya teringat sesuatu...

.

.

.

Ouh, sekarang bukan musim cuti, patutlah tak ramai~~ :D

Tadi jenguk blog Enchek Ben, ada gathering Sahabat Blogger 30 Januari ni, sape-sape yang berminat boleh lah tinjau event tu kat Facebook (yang tak jadi nak tutup) dengan mencari Sahabat Blogger Day Out~ ouh, tak payah cari, saya dah linkkan kat situ~ :)

-menanti penerbangan seterusnya, doakan saya selamat sampai-




Jam 2.13 Pagi... Jam 2.13 Pagi... Reviewed by Sunah Sakura on January 14, 2011 Rating: 5

9 comments:

  1. wooo..buat apa pagi-pagi buta kat luar tu? Penerbangan ke mana kak Sunah?

    ReplyDelete
  2. malas la nak p gathering2 ramai2 ni;p nati bukan dpt kenal2 ngn sume org pon;p

    ReplyDelete
  3. @nazirulhazwan~

    Ir da dekat tu..gi je la~ dapat jumpe enchek ben~ saya ni jauh kat JB...huhuhu

    ReplyDelete
  4. di invite
    tp xde member nak teman..
    so duduk diam2 kat kampus study! study blog. :D

    ReplyDelete
  5. sunah ngigau ke sampai tak ingat yang bukan musim cuti....ihihi...

    ReplyDelete
  6. jumpe geng utm...nt gathering kt utm suda eheee

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.