BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 28, 2011

Apa Yang Bagus Sangat???


Fuhh...tajuk macam buat kontroversi je. Ekeke~

Sebenarnya, takde kontroversi-kontroversi, ok? Just nak share info tentang BAGUSNYA widget pelawat Gengblogger ni.


Widget ni memang bagus...

"Apa yang bagus sangat???" tanya Cik Puan Nabila <---watak tambahan.

Dah ramai dah yang cakap benda ni bagus, sampai takyah guna shoutbox dah, guna ni je nak tinggal jejak, asalkan akaun tu sentiasa login. Hehehe...tapi malang la pulak untuk yang tak register dengan Gengblogger kan? (Saya tetap guna shoutbox ye...)

Jadi, kalau kamu-kamu nak letak widget ni kat blog masing-masing, boleh lah register kat Gengblogger.com ye...guna akaun Facebook pun boleh~ Then carik je widget pelawat kat situ... Lagi best, kamu-kamu boleh ping entry kat situ... Kalau entry kamu best dan orang suka, maka jadilah entry popular kat Gengblogger untuk hari tu. :)

Okie, gi daftar!


ENTRI CAMBEST NANTI SIKIT :D




12 comments:

Ujang9897 said... Reply to comment

gua punya akaun geng blogger prob..tak mcm mana nk settle tak tau..=(

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Ujang9897

yeke? tak try tanya kon? enchek ben kan bestfriend kon..hahaha~

dwaty said... Reply to comment

baru jer join minggu lalu...

SyafiqRidhwan said... Reply to comment

hehe. setuju. cumahari tu, ada sikit masalah kat blog pasal isu iframe. dah terbuang dah. :)

will comeback soon. ^^

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@dwaty

good, good~

Qaseh dalia adelia said... Reply to comment

ape ni yunk ?cane nak in ni xpndai

iManAzRaf said... Reply to comment

tetiba nmpk name sendiri kat situ.. hehe =)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@SyafiqRidhwan

o...iframe2 ni saya tak tau la..huhu

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Qaseh dalia adelia

register jek..eh, in ape? install ke?

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@iManAzRaf

hehehe~ anda ditangkap! :D

YanaMIB said... Reply to comment

yup widget ni mmg bagus..hehe..and make sure letak link kt acc memasing..nnt jd mcm dlm gbr tu..imanazraf tu xde link..so xleh gak nk pi visit blog dia blk..dh la ai ni PA menteri..busy manjang..mls pn ye gak..nk godek² cari url mmg takkkk lah kan...ngee~ =P

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@YanaMIB

hahaha! bagus! harapnye yang lain pun baca komen akak ni! :p

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.