GATHERING BLOGGERS UTM


Nanad kata, kena buat entry ni untuk join Gathering Bloggers UTM, eh salah!
Untuk kenal sape bloggers UTM yang kunun-kunun hyperaktif...

Sila klik imej untuk maklumat lanjut

| Sunah Mohammad | 23 |

| Tasik Ilmu |

| SAYA RASA BLOGGER UTM ada ramai lagi yang saya tak kenal, jadi jom jumpa... :D |

TARIKH TUTUP: 13 MAC 2011

GATHERING BLOGGERS UTM GATHERING BLOGGERS UTM Reviewed by Sunah Sakura on March 05, 2011 Rating: 5

12 comments:

  1. err..uthm nak join boleh?..hehe

    ReplyDelete
  2. @iqbalhakimi

    ehehe...nak join ke? jom wat UTM + UTHM lak! haha~

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  4. alamak, Ex-U den...huhu.... den newbie boleh ke join?..huhuh

    ReplyDelete
  5. sunah, x-utm bole x join? hukhuk.

    ReplyDelete
  6. @Awang Hafiz

    kalo dekat sini je, boleh la...:) takot jauh jek...sape2 ex-utm pun leh join...

    ReplyDelete
  7. senior!! kena paste link kat sni ke?
    http://mibas.blogspot.com/2011/03/kami-blogger-aktif-utm.html

    ReplyDelete
  8. la!sunah utm gak keee????????hehehe

    ReplyDelete
  9. http://ecahdenan.blogspot.com/2011/03/kami-blogger-aktif-utm.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.