BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 23, 2011

Entri Terpanjang Sepanjang Berblog!


Tadi baca entri Ustaz Amirul Fakhrul kat SINI. Tentang entri yang panjang.

Pssst! Saya nak ajak kamu-kamu baca entri panjang saya, sediakan masa yang cukup, okie? Ni memang betul-betul entri tulisan sendiri, tak copy paste dari mana-mana...satu perkongsian, ambil mana yang bermanfaat.

Kalau de keje lain, tak payah klik SINI. Saya cakap tak payah, tak payah lahhh...:D



15 comments:

darxniq said... Reply to comment

pengsan dulu..ahahhahah

Miss Ran said... Reply to comment

gediknye la

tp terklik sudeh

Fakhrul1409 said... Reply to comment

=_=" mmg tgh pngsan dh ni...hohoho..ptt ler tak ramai masuk blog i..sbb berjeler sgt..HAHAHAHAH..yes! mmg dr yg lain! hahaha :P

mas saari said... Reply to comment

mmg panjanglah...hehehehe

masterfaiz.com said... Reply to comment

cess!! terkena lagi!!

~...AmALinA....~ said... Reply to comment

panjang giler..sambung baca esok lah....wakakaakakaka

Solihin Zubir said... Reply to comment

haha.. giler pnjg..
jujurnya sy x baca buat msa skrg.. hehehe..

Izamir Ridzwan said... Reply to comment

panjang giler.. try tgk entry terbaru IR.. sapa lgi pnjg..wakakaka

... said... Reply to comment

as salam..

wah! panjangg?
jeng jeng jeng~
terjah!!

XD`

bersama kak Es said... Reply to comment

manusia ni macam ikan salmon. Ikan salmon kan bergerak menentang arus.
Lagi dilarang lagi nak buat...
jangan minum arak..waaa malam2 pun sanggup lagi redah 7E cari.
Jangan berzina...fuh!! sanggup dia sewa motel yang tilam penuh kutu tu semata-mata nak langgar jugak larangan.

Jangan klik..kejap2 itu jugak tangan gatal klik..hahaha ( kaedah yang baik utk pastikan mereka mendapat perkongsian ilmu bermanfaat) peace!

akid said... Reply to comment

akak sunah!! Panjanglah! :'(

NURUL NADIAH MAMAT said... Reply to comment

pnjg giler sunah....
Nad xbaca pon....ahaha....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply to comment

aduh...bila byk idea mmg kita akan menaip dan terus menaip.tp akak akak delete biasanya klu terpanjang.sbb akak blum ada peminat yg sudi nak baca panjang2...

Cik Cempaka said... Reply to comment

mak aih, panjangnyer...

kalo terpendek, camner lah gamaknyer kan..

Salfiza said... Reply to comment

entri itu bisa buat hati ini T_________T

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (50) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.