JOM Gelak Guling-gulingkan KATEK!


"Gila main game dalam blog.. asal bersegmen, muka dia terpacak kat depan tapi sure tak nampak..."

Hahahahahahahaha! Gelak guling-guling ramai-ramai jom!!! Hahahahaha~ Abang Ben KUTUK sal budak kecik tu kat SINI.

Budak kecik tu balas balik kat SINI.

Wahahaha~ adesss...hiburan lawak jenaka di pagi hari~ Lalala~

Kepada Katek, tahniah dah berdotcom ye! Best tak surprise tu? Gi godek-godek blog dia masa dia tengah kelas. Dia balik-balik tengok dah tukar kepada www.puterikatek.com. Hahahaha~ Punyeeeeeelah gembira budak kecik tu...terus mati hasrat dia nak tutup blog! Bagus tak taktik ni? Wahahaha~ Ops! Sori Katek...:p

Agak memeningkan gak masa nak transfer ke dotcom tu, baru lepas pening dengan game Survivor Sakura Budika hari pertama. Dengan internet yang slow, kami mendaftarkan domain Katek, erk, CIMBClicks lak kul 4 pagi baru antar TAC! Tengah tido lah masa tu...haishhh. Esok paginya saya setelkan semula, dan alhamdulillah dapat jugak. Cuma DNS untuk domainnya tak setup lagi masa tu. Bermesej-mesej dengan admin iHosterz, akhirnya selesai jugak urusan setup. Lepas 20 minit try godek blog Katek, then...tadaaa! terhapus sudah http://puteri-katek.blogspot.com macam yang Katek cite kat SINI.

Lepas ni macam ramai je nak tukar ke domain...errr...sat eh, saya approve kat FB sat. :D

15 comments:

  1. wah.. best nya.. atq bulan 10 ye kak

    ReplyDelete
  2. erk bayar ke?

    duit tkde nk tuka

    ReplyDelete
  3. huhu...kena bayar kan?camno lah akak nak bayar sedangkan akak kat doha kan?tak pandai..tak pandai...apa pun.tahniah buat katek

    ReplyDelete
  4. @Miss Ran

    ha'ah..bayar setahun tak sampai rm30 pun...

    ReplyDelete
  5. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    guna internet kak...ade cimbclicks or maybank..

    ReplyDelete
  6. heheheehe entry khas... mekasih2...hehehehe... terharu...huhuhuh

    ReplyDelete
  7. wah..semua pakai dotcom..x pa..kita org2 kebiasaan ni pkai blogspot je..

    ReplyDelete
  8. huih, ramai gak ye yang dah tukar ke domain..takpe sabar dulu..T_T

    ReplyDelete
  9. tu dia...dah ade dot kom... hmm..kita ni blogger mentah..suma pakai blogspot.je...huhuk

    ReplyDelete
  10. as salam..
    wah! bagaikan cendawan. ramai yang dah ber dot com

    =)

    satu tindakan pelan positif tu ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com