Mampukah Mereka Survive?



Pssstt...saya intai-intai. Hehehe. Dahsyat jugak geng Sengat Menyengat ni. Diorang buat 'conference' kat wall salah seorang ahli kumpulan. Tengok tu da berapa komen...460!!! Semangat betul!!!

Haa...cepat, cepat...grup lain, ade yang ketua dia hilang, ade yang tak cukup orang...erm...kalau ikut cerita survivor, kamu-kamu nak singkir tak orang macam ni? Hehehehehehe...plan lah ye dalam group tu, kot-kot nak tukar ketua ke...tapi ketua baru tu kena mention lah, kenapa tukar...yang tak cukup geng, bagi yang secukupnya je lah ye...faham tak ni? Ini betul-betul, bukan main-main!

Game pe ni? Klik SINI.

Mampukah Mereka Survive? Mampukah Mereka Survive? Reviewed by Sunah Sakura on April 03, 2011 Rating: 5

4 comments:

  1. mencik ketue ilang..sorg je ag..huarghhh

    ReplyDelete
  2. as salam..
    wowo! 460 sengat yang ditinggalkan. hehe~
    apa punya posting daaa si nad buat. haha =p

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.