BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 3, 2011

Survivor Sakura Budika: Cabaran Imuniti 2



Takpe, kamu-kamu yang berjaya kat SINI, slow-slow. Sambil makan, sambil fikir pantun...sambil mandi, sambil fikir...sambil amek roti, sambil fikir...tapi solat, jangan fikir lak pantun ye...kena khusyuk.

Jangan risau...lama lagi masa...hehehe...

Klik SINI untuk cabaran kedua.



4 comments:

Citarasa Rinduan said...

peweet!!!!!!
cayalah sunnah....
kak sokong kamu
tapi...buat sementara nie kak sibuk sayangku..

kak doakan ramai yang sertai yer

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/survivor-sakura-budika-cabaran-imuniti_03.html

pearl jade said...

all d best utk semuaa

hehe

Bella Bell said...

game apa ni???cam syok je join game kak sunah dgn ady budika...

sedey xdpt join dan selalu terlepas nk join T___Tv...

pape pon gud lark ea kak..next time nk kena alert ni..nak join jugak!hehehhe ^__^v

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.