BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, July 30, 2011

Takziah Untuk Keluarga Ashraf


The End by ~AniMal-e on deviantART

Saya tumpang terkejut juga.

Masa nak ping entri kat Kelab Blogger, ternampak entri kak Lekat-Lekit. Terus pi terjah. Then, terjah lagi dari situ ke link Blog Sensasi untuk tau sebab kematian.

Hurmmm... Takziah untuk keluarga arwah Mohd Ashraf Hafiz. Ada yang kata doa ibunya dimakbulkan. Wallahu'alam.

Apapun, moga kita semua mengambil iktibar dari apa yang berlaku. Moga Allah mengampuni dosa arwah.

Al-Fatihah.


11 comments:

Anies Anessa said... Reply to comment

al-fatihah

Iffah Afeefah said... Reply to comment

buat entry ni jugak tadi

hurmm

moga terampun dosanya...

takziah kat keluarga arwah juga

aiman said... Reply to comment

takziah.. yg hidup ambil iktibar..

sleeping_maniac90 said... Reply to comment

takziah...
huhuhu...
gmpak gak citer psl dia nih..

Areef Ibn Naim said... Reply to comment

salam sunah,

in sya allah kita doakan yg baik2 saja, sesungguhnya allah yg maha mengetahui setiap sesuatu yg hambany lakukan dan sesungguhnya allah itu maha pengampun lagi maha pemaaf... mg kita semua dpt mengambil iktibar...

Hannah said... Reply to comment

betul.. doakan yang terbaik sahaja..

Al fatihah.

aimaniman said... Reply to comment

akak pon bc n3 ni kat 1 blog tuw... takziah juga pd keluarganya,..

cucu umie said... Reply to comment

takziah bt keluarga beliau..xsilap ayie dia mengalami kemurungan yg terlampau sejak dia punye permohonan mase tu ditolak..

Citarasa Rinduan said... Reply to comment

salam takziah utk klrgnya

Suhaili Sarif said... Reply to comment

innalillahiwainnailahirajiun...
allahuakbar
baru je baca die masuk ICU
tb2 dengar berita ni
takziah utk keluarga arwah

logorithm said... Reply to comment

I rasa ada cover-up nih. I suspek dia bunuh diri.

Takziah kepada keluarga beliau.


Terbaru dari Logokoko:

[U] MRT Logo Contest:  Hadiah Utama = RM10,000!

[U] PM = Prime Minister = Menteri Perdana

[U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.