Wordless Wednesday #12: No Sitting


Fanpage WW Malaysia: SINI; Blog WW Malaysia: SINI
Wordless Wednesday #12: No Sitting Wordless Wednesday #12: No Sitting Reviewed by Sunah Sakura on July 13, 2011 Rating: 5

41 comments:

  1. wahh terbaik lah. awal2 lgi dah wordless da :D

    ReplyDelete
  2. fuiyohh.!! dasat nie :D





    akak jguk akak jap..!! nk jguk gak even nk masuk tido :D

    ReplyDelete
  3. Suppose the board says
    "Silakan duduk kalau tak tahu malu"

    Akak pernah ke Kuantan? Signboard dekat sana memang kawa-kaw. "Sila ke tepi kalau perlahan", "Tak malu ke buang sampah keluar kereta.."

    Manusia, susah nak faham bahasa. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. heee~ ni slah seorg yg mungkin x mnjwb soklan =p

    ReplyDelete
  5. gedebe

    yeke eja ni

    haha kne rujuk cik pulau

    ReplyDelete
  6. diorang ni dah otai..sbb tu berani duduk gitu je..haha

    ReplyDelete
  7. hehe . rupanya masih ramai yang tak faham bahasa melayu :P

    http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/wordless2.html

    ReplyDelete
  8. haha! kat tempat yang dilarang duduk gak diorang duduk!
    ini sama kes macam notis 'dilarang membuang sampah di sini' tapi kat tempat tu gak la banyak sampah dibuang!

    ReplyDelete
  9. mereka yg tidak thu maksud papan tanda itu..hohoh

    ReplyDelete
  10. kat situ jugak orang tetap nak duduk kak. ;p

    ReplyDelete
  11. hehe..biasalah tu..cuba tulis..Cat belum kering..hehe..

    ReplyDelete
  12. salam sunah,masih study kat utm ka? i just finish my study at utm at the middle age,dah tua-tua, otak pun dah beku, anak pun dah masuk u,saya pulun juga,kata orang kedah.Salah ke kalau saya komen yg membina,sebab saya tahu benda tu.Kan lebih baik buat reference dulu atas komen tu.buat apa nak melompat.kadang-kadang terkejut juga bila tengok ada resepi yang 50% missed item. kalau buat sure tak jadi punya.ok lah sunah, nanti borak lagi.Share my experience in food industry since 1986.I am getting old already.wslm

    ReplyDelete
  13. ehh eh dah larang nape duduk gak...huhu

    ReplyDelete
  14. tak tau nak cakap ape..
    kena tulis bahasa lain kot..
    hahaa

    ReplyDelete
  15. as salam..
    duduk?
    erk. ada chewing gum ke??

    * lepas dah zoom *

    haha. adei. memang nak kena piat telinga sorang2

    =p

    ReplyDelete
  16. yg dilarang duduk tu yg kat bawah tiang tu...

    bukan kat keliling dia.. ^^

    ReplyDelete
  17. sorry...saya buta huruf.. LOL!

    muahahahha.. :D

    ReplyDelete
  18. diorang rabun...nak pinjam spek saya tak abg2? hahaha :D

    ReplyDelete
  19. Cik sakura,
    Sama dengan sign board jangan buang samoah di sini....kat situla org buang sampah...pelik tul manusia bertamadun ni....

    ReplyDelete
  20. Yang dilarang tu la nak dibuat...:)

    ReplyDelete
  21. no sitting pun g duduk jugak .. dah dua bahasa tu tak paham jugak tak tahu lah huhuh

    ReplyDelete
  22. Sunaaaaaaaaaaaaahhhh....ko nyoroks ek...hahahaa

    ReplyDelete
  23. haha...org malaysia mmg cmni
    anak urid akak pun cmtue..
    kita suh duduk x nak duduk
    x suruh berdiri dia berdiri.hehe

    ReplyDelete
  24. itu yang dilarang.. itu yang dibuat.. biase lah.. haih...

    ReplyDelete
  25. nak duduk jugak!!! nak duduk jugak kat sini tak kire...rinduuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  26. orang Malaysia selalu cam tu
    letak la signboard larangan apa pun
    susah nak ikut
    :-)

    ReplyDelete
  27. cool habis dorg ni. dh trang2 signbord tu tulis. ish2.

    entry terbaru : wordless wednesday #6

    ReplyDelete
  28. mcm da tade function jew signboard tuh, ahaks~~

    ReplyDelete
  29. dah penat la tuu
    duduk jugak, hahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.