Cici: Kite Da Ade Fanpage Yuuuu~



Atas jasa hosmet, maka dia da ada fanpage sendiri.

Peminat-peminat semua silalah like fanpage dia kat SINI.

Sekian~

P/S: Malam ni tuan dia bizi sampai ke waktu sahur.
Cici: Kite Da Ade Fanpage Yuuuu~ Cici: Kite Da Ade Fanpage Yuuuu~ Reviewed by Sunah Sakura on August 17, 2011 Rating: 5

31 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
    i love u cici..bebi froggy jangan jeles nak buat jugak eks :p

    wawa maisara 2 sapa?

    ReplyDelete
  2. ololo tomeii cici..tak lama lg jadi retis la cici..hehe

    ReplyDelete
  3. hebat la cici..hehe..lepas ni dia ada blog plak..:P

    ReplyDelete
  4. huyoooo..huyooo.. teringinlah nak jumpa cici

    ReplyDelete
  5. waaahh....cici sgt comel okey..mesti dapat 1juta like lepas nie..hehe :)

    ReplyDelete
  6. khas untuk ko cici =_=

    http://suhailisarif.com/2011/08/cici-ada-fan-page-aku-ada-tak-ada-_/

    ReplyDelete
  7. wah...
    siap ada fan page tu..
    mcm retis pulak..heheh

    ReplyDelete
  8. glemer name..huhuh..
    wahh!!!!!!!!
    dah 2222 follower... ^^

    ReplyDelete
  9. waaaaaaaaa
    dah macam mama die nih..hihih

    ReplyDelete
  10. salam


    hebat2...kita pun tak setara tu..hehe

    ReplyDelete
  11. slm rmdhan sis,lama tak dtg sni..bz skit skg ni..blog mkin cun la,nak satu leh..hehee


    kalau ada fanpage,kira meletup da tu kan??ehheee mcm sis sunah gak^^

    ReplyDelete
  12. wow..
    bila agaknya blog sis pulak ya>

    ReplyDelete
  13. wah siap fan page lg yer..heheh

    ReplyDelete
  14. bughuk nye ghupe..glam la konon..ceyt..

    ReplyDelete
  15. yang kak sunah bilanye..?haha

    ReplyDelete
  16. untung cici ada hosmet baik macam tu .hehe;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.