Jom Kenali Blog Sunah Suka Sakura dot com


Beri latar belakang secara ringkas kenapa anda buat blog ?

Dulu nak review buku, lepas tu nak copy paste sume benda yang saya rasa nak kongsi ngan orang, lepas tu nak bawak isu kampus masa jadi wakil student, sekarang...menulis untuk berkongsi dan dari situ, saya rasa puas menulis walopun tak ramai yang baca. Alhamdulillah...

Jelaskan kenapa anda nak para blogger / pembaca singgah ke blog anda ?

Singgah la untuk baca apa yang saya tulis, amek la apa yang boleh kamu amek, sebarkan apa yang boleh disebarkan.

Berikan 5 buah blog yang menarik yang mana anda pernah jumpa selama anda mengenali dunia internet ini .

Dapur Tanpa Sempadan... - siyes la menarik dengan makanan-makanan dia.

! anGah -iNi bLoG JiWa JiWa- ! - sejak pertama kali jejak sini da jatuh cinta pandang pertama.

Blog Begins At Forty - blog uncle yang simple, satu entri satu gambar ringkas, satu caption, berpuluh-puluh komen.

Buta+Pekak+Bisu=CINTA - menarik sangat ni, tertarik hati sampai bila-bila.

Blog Review - cer klik sini kalo nak tengok blog lain yang menarik jugak sebab banyak sangat sebenarnya. Err...

Impian anda terhadap blog anda ?

Ermm...impian, adakah perlu dikuburkan? Erk! Impian saya...moga ada manfaat dari blog ni yang boleh diambil bila saya da takde nanti. Insya'Allah.

Ok, sekian terima kasih.

24 comments:

  1. Buqt ai terharu terharu terharu

    lg kg dan lagi

    yuuuu nk join tp pkwi tabby pyhla huhu

    ReplyDelete
  2. weeeee
    besh2
    belog senior sy ni mang besh!=]

    ReplyDelete
  3. semoga kita sama-sama maju dalam dunia blog ni...

    ReplyDelete
  4. singgah and follow :)

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-bersama-ben.html

    ReplyDelete
  5. dah lama kenal blog ni... i like!

    ReplyDelete
  6. eh eh eh utm blogger ke ni?
    hahahahahaha
    jumpa blog senior plak....
    meh la singgah blog junior....

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan , salam singgah =)

    ReplyDelete
  8. hi..jom join Contest Perfumes Farm. Hadiah fragrance mist dari Victora's Secret menanti anda.

    ReplyDelete
  9. truskan blogging. harap info tu sampai kepada lebih ramai blogger lagi.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  10. salam sunah...bestnya dpt jadi blogger moga diteruskn...:)

    ReplyDelete
  11. jatuh cinta pada pandangan pertama.. ew... hahaha.. thanks sunah :)

    ReplyDelete
  12. salam.. mcm ku knl.. tp di mana ya.. hehehe..

    hye kakak.. lama x masuk cnie.. akhir2 nie mcm2 halangan ada klu mud blogwalking dtg.. heeee~

    rindu atia x..?? huhuhu..

    ReplyDelete
  13. wah... blog ni ade kolum khas untuk novelog Ben Ashaari...he3...bagus, nanti saya boleh baca sekali 'lansum'. ha3... nak baca kat blog ben, runcit2 jer.. penat!...kih3...jangan mare en. ben !

    ReplyDelete
  14. Hai^^
    Eza singgah sini..
    Salam kenal-kenal yer...
    Happy blogging...

    Datang terjah dari segmen abang ben :)

    jempot singgah datang ke blog Eza
    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. nie blog mmg sudh terkenal ^^

    ReplyDelete
  16. hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

    salam perkenalan! ^^,

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com