Makin Lama, Makin Lambat...

Amek dari blog Papa Bennn

Pelik...

Betul-betul pelik dengan keadaan sekarang ni. Mungkin sebab tu lah PCM kata dunia blog da semakin hambar dan membosankan. Entah lerr...

Kalo tengok dalam bloglist kat atas, jarak masa antara entri-entri baru dari para blogger sangat panjang. Entri yang last sekali dalam 5 teratas tu pun sejam yang lepas. Aiyakkk! Ape nak jadi ni???

Kalau dulu-dulu, cepat betul tenggelam entri baru kita. Setiap entri baru antara blogger-blogger bezanya paling kurang 2-3 saat je. Sampaikan entri kita pun terhumban dengan begitu cepatnya ke bawah. Huhuhu...

Tapi sekarang...

Awat nehhhhh?
Makin Lama, Makin Lambat... Makin Lama, Makin Lambat... Reviewed by Sunah Sakura on September 24, 2011 Rating: 5

22 comments:

  1. aiyokkkkkkkkkkkk.. see my status kat Fb n blog... hehehehe... sari satu entry je tak pon dua hari satu entry... jadi sayang giler nak update sari dua tiga entry sebab saya bukan blogger tegar.. huhu

    ReplyDelete
  2. sibuk kot..masing2 ada kerja yang lebih utama

    ReplyDelete
  3. kering idea sudah?atau mood lintang pukang?huhu akak pun takde masa sgt skang..bila letih,mood tarak..huhu

    ReplyDelete
  4. tgh sibuk skg ni.. kdg2 x sempat nk wt entri baru walaupn idea ada.. singgah mn2 blog yg teratas je..x sempah nk terjah semua...

    ReplyDelete
  5. busy kot.ataupun dah bosan dgn blog. tambah-tambah lagi tak tahu nk tulis hape. tade idea.

    dats me actually..aishhh..

    ReplyDelete
  6. samalah,sekarang dah sehari satu je entry..dapat satu entry lepas jugak buat bekal bw nanti..dah pakat bz

    ReplyDelete
  7. hahah. hangat hangat je kan. heheh

    ReplyDelete
  8. hehe sma la.. sknag ni pling bnyak up entri 5 je sehari.. bizi.. bukan xde idea, xsmpat sesgt..keja pn brlambak.. apa lgi pasni kna dok floor prsediaan nk g brazil.. blk keja lps isyak terus tido.. penat yg amat...

    ReplyDelete
  9. ramai yang sibuk sangat mungkin :)

    ReplyDelete
  10. ini semua sebab timbul blogger yang gila trafik.aik.apa kaitan?

    ReplyDelete
  11. busy ngn tanggjungjawab lain kot kak sunah.. ^^"

    ReplyDelete
  12. Ok mah... entri Cik Sunah berpeluang terpampang lebih lama kat blog Ben mah. Hehe...


    I baru jer nak bertanya naper dah lama Ben tak buat blog/entri pilihan. :-)


    Terbaru dari Logokoko:

    [11PG] Gambar lori Alam Flora eksiden...

    [U] Here In My Home

    [U] Ah Long perosak harta awam!

    ReplyDelete
  13. Entah la boss. Nadh pn tatau. Hihihi

    ReplyDelete
  14. perasan jgk sbnrnya..di bloglist sy pun agak jauh jarak masa blogger update new entry..mgkin masing2 busy tu..

    ReplyDelete
  15. hrni update sbb da 11hr x update.hmmmmmm

    ReplyDelete
  16. sibuk kat dapur la KAKAK froggy...




    bluuuweeeekk :P laaarik...

    ReplyDelete
  17. Hmm tu la kan..semakin hambar laa..tak syokk ! :(

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.