BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, September 10, 2011

Tak Lewat Lagi Nak Skodeng... Err...


Terima kasih kepada....


yang jadi top 10 referrals bulan Ogos yang lepas...

Terrrrrlambat lagi nak keluarkan entri ni sebab beraya sampai terlupa nak update...

Terima kasih kepada kamu-kamu semua yang sudi berkunjung ke blog saya yang tak best ni...

Jemput lah datang lagi ye...

Tapi kuih raya da habis...


15 comments:

RedVixen said... Reply to comment

kuih raya xde xpe... nak duit raye je... hehehehehe

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

tuuu diaaaa.hehehe

rosmina samin said... Reply to comment

Kuih raya dah habis ke :(

mcm ni lah said... Reply to comment

kuih raye feveret sy,
tempeyek,
jom lepak ke blog sy, ade pelbagai info2 terkini lagi hangat di blog sy,
info hari ini.
myvi 1.5 dilancarkan.
cukai 6% : rais yatim bawa bantahan pengguna ke kabinet,
gambit akui ade sebut anjing, babi, susulan video klip marilah menari,
dan pelbagai info2 terkini lagi sengsasi yang ada,
jom terjah blog saya,

H.J said... Reply to comment

huhu..abang mat gebu tu.

lieynanilaz said... Reply to comment

raya sakan yerr...

syaimz said... Reply to comment

ala...baru nak merasa ):

hamzah ian said... Reply to comment

wah.. ada ben tu..

nuruashia ♥ said... Reply to comment

mcm mne nk check??? ajar kak limah boley?? hek9!

FaKArePa!n said... Reply to comment

adess.. Cloud 9 xleh masuk list la..huhu

sYafIk-wAy said... Reply to comment

nak kuih raya jugakk , tak kire2 . haha

MerLe said... Reply to comment

gne nk cek ni?

kura said... Reply to comment

abg beben. heheh

mcm ni lah said... Reply to comment

jom singgah ke blog sy ade pelbagai aneka info terkini lg sengsasi,
info utaman hari ini,
ajaran sesat hassan jonit kembali aktif,
asyraf haziq terima bantuan rm110,000.
penerjun JPJ cedera jatuh longkang.
dan pelbagai info2 terkini lagi sengsasi utk hari ini,
jom ramai2 terjah ke blog sy.

nazirulhazwan~ said... Reply to comment

eh?i bukan top refferer u ker?haha

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.