BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, January 24, 2012

Dah Lama Tak Buat Macam Tu

Dah lama tak promote blog orang lain macam tu.

Macam entri malam tadi.

Dah lama sangat. Sejak da slow down blogging ni, da jarang sangat promote blog orang lain. Bukan setakat promote blog, blogwalking pun jarang. Nak tunggu blogwalking, kena tunggu time rajin tu datang. Masa tu, memang qada' blogwalking 2, 3, 4 entri sebelum-sebelum ni. Balas jejak pengomen yang datang bertandang. Maaf ye saya datang lambat. >_<

Semalam jugak la update sampai 3 entri dalam jarak masa yang dekat-dekat. Kesannya sendiri tau la. Takpe, macam tak kisah aje. Haha. Yang penting leh tolong orang lain. Bab tu je yang paling membahagiakan. ^_^

Hari ni pun bukak blog rakan-rakan blogger baca kisah masing-masing. Ada yang kongsi berita gembira. Alhamdulillah. Iffah da gitau secara rasminya yang dia da jadi penulis. Tahniah untuk dia, saya tumpang gembira sekali (tumpang free, takyah bayar kan Iffah?)

Nak tau dia jadi penulis ape? Pi la baca kat SANA~ ;)


P/S: Hati senang melihat impian orang-orang tersayang tercapai... :)


18 comments:

[k]o{q}i[n] said... Reply to comment

pe kata akak promote blog saya...huhuhuhu

Miss Nadya said... Reply to comment

hehe..rindu kak sunah..:D *tiba-tiba*

Sunah Sakura said... Reply to comment

@[k]o{q}i[n]

blog mantop tuuuu~~~

Iffah Afeefah said... Reply to comment

nangis laju2

Sunah Sakura said... Reply to comment

@Miss Nadya

eh eh! rindu kamu juga! hehehe

efa said... Reply to comment

apa kata kak sunah promote blog picisan cheq ahaha ;p windu kak sunah ;)

si ngokngek said... Reply to comment

rawrr..terjah blog dia!!

bila nk terjah blog i pulak=)

mohdhazlan Dreadlock said... Reply to comment

suka tgok org lain gembira :)

Faztee Danisha said... Reply to comment

terjah blog dia gk..bile le ade org nk promote blog sy lk..hehhe..blog yg ntahahpe je

Gen2Merah said... Reply to comment

yela, macam lama dah tak singgah blog akak Sunnah ni

ahsfantasy24 said... Reply to comment

kadang2 mood tak ada,
kadang2 kekangan masa,
biasalah bila kita timbul tenggelam :)

ieyza afieyna said... Reply to comment

nak pegi terjah..hik3

nuruashia ♥ said... Reply to comment

sys pegi mne????
kak limah miss u so much taw =(

maszull said... Reply to comment

assalamualaikum sunah...wah seronoknya siapa yg dpt dipromote blog oleh kak sunah kita ni kan...

p.s tahniah buat iffah...:)

mas saari said... Reply to comment

lambat datang pun takpe, janji datang...heheheeee

AbbotCottage said... Reply to comment

ada pun citer pasal iffah, lama dah saya tunggu kabo dia. awak dah sihat?

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

alhamdulillah....

Tiramisu Fatiema said... Reply to comment

tahniah utk die..moga teruskan semangat menulis..huhu

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.