Mencuba Aiskrim Walls UniCornetto

Mencuba Aiskrim Walls UniCornetto | Haa, gigih kan seorang Sunah pergi mencarik aiskrim terbaru dari Walls ni. Nampak kat IG kawan-kawan beberapa minggu yang lepas. Masa tu dah teringin dah, tapi tak ada masa lagi nak mencarinya. Kemudian, terus lupa.


Beberapa hari lepas nampak lagi dak Nona pulak share kat IG dia. Aduh! Nak kena beli jugak ni, takut kempunan. Padahal, pada hari yang sama, saya belek juga peti aiskrim kat kedai runcit sebelah Masjid Bulatan, Kg Melayu Majidee. Tapi aiskrimnya tak ada stok. Gambar aje yang ada kat atas peti aiskrim.

Jadinya, semalam lepas da pergi deposit duit kat Petronas Taman Pulai Perdana, saya belek terus peti aiskrimnya. Haaa! Ada pun! Terus capai sebiji dan bayar. RM3.50 ye harganya kalau di Petronas. Di tempat lain, saya tak pasti.


Nah, macam ni rupa sebelum dibuka. Cantik kan covernya? Isi kat dalam lagi lah cantik. Pastel colour gituhhh. Bau dia wangi macam aiskrim Paddlepop yang pelangi tu. Rasa dia pun sama. Cuma yang lainnya, pada tetengah aiskrim tu ada jelly.

Sedapppp! Saya suka!

Nanti nak cari aiskrim Mag-A-Cone Manggo Magnolia pulak! 😜

11 comments:

  1. eeee,,akhirnyaaaaa dapattt jugakkk ehkkk diaaaa...

    ReplyDelete
  2. Tak sempat lagi nak mencari. .Teringin jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kakkk carik..nak carik yg magnolia pulak niii

      Delete
  3. Alaaa kt mana nak cari unicorn ni!! Hahaha

    ReplyDelete
  4. Dah makan juga masa kat Avani, tapi tak amik gambo je hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorhhh ye keeee...kalo tak, boleh masuk dalam blog ekk

      Delete
  5. saya suka saya suka jugak.. hehe..
    kat Petronas mesti ada nye.. selalu lambakan cornetto kat situ =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn..cuma harga je la mahal sikit bila beli bukan dekat kedai runcit

      Delete
  6. kena cari sebelum bersalin ni hahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com