Welcome February

Welcome February | Orang buat entri ni, kita pun nak buat jugak. Walaupun lambat sehari. Hahaha. Cepat betul masa berlalu, sekejap je dah sebulan pertama tahun 2019 habis. Da masuk bulan kedua pulak. Awal bulan Februari ni dah nak masuk raya Tahun Baru Cina. Ada yang dah start bercuti, ada yang masih menunggu hari nak cuti Chinese New Year.

Pic taken by: Encik Suami

Sis kauu tak ada plan apa-apa untuk cuti minggu depan ni. Cuti pun macam tak cuti gamaknye. Haha. Mungkin pergi beraya ke rumah kawan-kawan Cina. Tiberrr. Tak pun, mereput aje kat rumah dengan kucing-kucing. Kalau bosan sangat, keluar aje la ukur sejauh mana jalanraya lengang. ๐Ÿ˜œ

Untuk yang dah start bercuti, enjoy ya! Yang bakal bercuti, selamat bercuti! Semoga lebih banyak perkara bermanfaat dan lebih banyak kerja yang lebih produktif terhasil bagi bulan ni dan bulan-bulan yang akan datang. Ameen.
Welcome February Welcome February Reviewed by Sunah Sakura on February 02, 2019 Rating: 5

6 comments:

  1. Ya, macam tak rasa. Da masuk bulan 2. Apa2pun enjoy ur day. Semoga bulan ni buat yg baik buat kamu :)

    ReplyDelete
  2. Salam Februari :) And selamat hari raya ๐Ÿคฃ

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.