Facebook, Whatsapp dan Instagram Down di Seluruh Dunia

Facebook, Whatsapp dan Instagram Down di Seluruh Dunia | Lewat petang tadi, ramai dah mula meroyan kat Twitter. Sebab whatsapp problem, send apa-apa pun tak lepas. Facebook dan Instagram pun mengalami masalah yang sama. Timeline tak boleh nak refresh langsung.


Sis kauu hanya mampu berkomunikasi melalui telegram aje tadi. Dan hanya blog aje yang boleh bukak. Still, sis kauu belum dapat nak balas jejak blogwalking. Ni tengah on the way balik dari Kelantan. Baru aje lepas Terowong Menora. Macam dalam pukul 1 pagi jugak baru sampai JB ni.

Tengah dalam dilema nak balik rumah terus ke atau tumpang tidur rumah kawan. Eh, tengah update entri ni, tiba-tiba whatsapp dan notification IG masuk bertubi-tubi.

Nanti lah, sejam kemudian fikir.
Facebook, Whatsapp dan Instagram Down di Seluruh Dunia Facebook, Whatsapp dan Instagram Down di Seluruh Dunia Reviewed by Sunah Sakura on April 14, 2019 Rating: 5

16 comments:

  1. hahaahhhaa...dhhh okayy dhh tuuu.. jgn nk dilema lelama sgt... haahhahhaa 🤣

    ReplyDelete
  2. Kan..tadi stop smua apps tu..on blog je..dapat jugak la hapdett...huhu....

    ReplyDelete
  3. Oh yeke, tak perasan pulak tadi. Oh baru teringat petang tadi tak tengok phone😅

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan, jom join segmen di blog shu. :D
    https://www.shuhaidasaad.com/2019/04/segmen-bloglist-shuhaida-3.html

    ReplyDelete
  5. kali ini akak ok lak, tak seteruk yg aritu... kali ni msh boleh layan wassap mcm biasa... yg aritu send apa2 pun tak lepas...

    ReplyDelete
  6. rs nya utk tahnun ni je dah 2 kali kan prob ni? nasib baiklah sy bukan kaki IG dan bkn org penting dlm wasap grup hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp kesian jg kpd mereka yg berurus niaga guna ketiga2 medium ni

      Delete
  7. Gabra juga semalam ingatkan phone problem takpun data usage dah over limitrupanya satu donia WA down hihi...

    ReplyDelete
  8. Tak berapa no.effect sgt Kat mama sebab mama x berapa aktif hihi

    ReplyDelete
  9. Hahahaah tak perasan langsung kalau tak suami yang col...

    ReplyDelete
  10. Kesian yg takde twitter. Haha. Nasib telegram boleh.

    ReplyDelete
  11. pentingnya ada blog heheh tak lah meroyan sangat :D

    ReplyDelete
  12. hehehe..teringat time tu, puaslah duk restast hp.. ingat sebab hujan line tak ada..kebetulan pula ada kt kg time tu... rupa2 sebab ini ..huhuhu

    ReplyDelete
  13. ingatkan digi yg problem riya..

    ReplyDelete
  14. memang tak perasan masa down tu.. lepas tu, baru tahu orang updated kata down. hihihu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.