Ticker

6/recent/ticker-posts

Starbucks Baru Petronas R&R Skudai Arah Utara

Starbucks Baru RnR Plaza Tol Skudai | Pergi sini masa diorang buka bulan lepas. Tapi baru hari ni nak share ceritanya. Alang-alang hari Sabtu tak ramai orang online. Kita buat entri santai-santai aje lah ya. Cawangan terbaru Starbucks kat Johor ni baru aje dibuka di RnR Plaza Tol Skudai. Sebelah Burger King tu.









Peminat kopi terutama Starbucks, mesti suka. Lepas ni kalau nak naik highway, dah boleh singgah beli kopi dulu buat bekal dalam perjalanan. Kalau saya, suka beli guna Touch'n'Go e-Wallet sebab kadang-kadang ada diskaun RM10 aje untuk certain beverage. Ada rezeki isi survey, boleh dapat percuma kopi saiz Tall, tak kisah harga berapa punnn. Hihi.

Selamat minum kopi!

Starbucks Petronas R&R Skudai Arah Utara Drive-Thru
Plot 10, Kawasan R&R Plus Skudai Arah Utara, Skudai, 81300 Johor

Buka:
Setiap hari
7 pagi - 12 tengah malam

Post a Comment

4 Comments

  1. lepas ni bolehlah singgah kopi-kopi dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. outlet tok lebih kurang keda deco outlet drivethru ctok. cosy and besar ctok

    ReplyDelete
  3. Sejujurnya..Sis ko jarang sekali minum starbuck hahahaha melainkan orang belanja hehehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com