Road to 4,000,000 Total Pageviews

Road to 4,000,000 Total Pageviews | Salam hujung minggu semua. Hari ni Johor dah free from PKPB except for Mersing dan Kota Tinggi. Alhamdulillah untuk semua yang Allah pelihara. Walaupun dah kembali kepada PKPP, tetappp kena stay safe, dan terus patuhi SOP walau di mana pun kita berada. Ingat tu!

Ehem, ada sesiapa jenguk pageviews ciksun kat tepi tu? Berbunga-bunga hati ciksun ni, hari ni blog ni bakal menerima jumlah kunjungan ke 4 juta. Terima kasih semua yang datang blogwalking ke blog ni dan meninggalkan jejak. Uols adalah penyumbang terbesar kepada jumlah ni, terima kasih sekali lagi.

Road to 4,000,000 Total Pageviews

Dan untuk jadikan aktiviti hujung minggu uols lebih meriah, bagi menghargai mereka-mereka yang rajin datang sini tanpa diminta, ciksun nak bagi sesuatu kepada sesiapa yang berjaya snap screenshot 4,000,000 atau yang paling dekat dengannya, dan yang paling pantas. Kalau uols rasa, uols lah orang bertuah tu, boleh lah email screenshot uols kepada ciksun di sunahsakura@gmail.com. Make sure ada timestamp sekali tau, jangan padam, jangan edit, sebab ciksun terer check editing 😜

Ok, good luck uols!

18 comments:

  1. Wow!!! Malalah ngipak tok nk jd yg ke 4,000000 😂😂😂

    ReplyDelete
  2. Hahahaha CikSun memang kasi spy hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. wahh., untung sabut timbul nih., ;p

    ReplyDelete
  4. wah hebatnya sunah!! idola! bertuahnya yang dapat capture tu ;)

    ReplyDelete
  5. wah tahniah sis. good luck pada siapa yg dapat capture tu..hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah Johor dah bebas PKPB kecuali dua daerah tu. Kira bebas sikit lah kan. N9 je lom laie. huhu..

    Wahh tak sabar nak tengok 4 juta..Tahniah²

    ReplyDelete
  7. Tahniah Cik Sun! Moga blog terus meriah. Selamat berblogging.

    ReplyDelete
  8. tahniah2 cecah 4 juta dah..

    www.jiwarosak.com

    ReplyDelete
  9. tahniah.
    Kalau nilai duit, dah jadi jutawan dah.

    ReplyDelete
  10. Tahniah, seronok dapat pv blog jutaan:) semoga terus cemerlang dalam berblog.

    ReplyDelete
  11. Dah terlepas jauh. Haha. Taniah cik sun

    ReplyDelete
  12. saya dah terlepas..

    BTW tahniah kerana pageview sudah cecah 4 juta.

    banyak tu kalau ditukar jadi duit..dah jadi jutawan

    ReplyDelete
  13. wahhhh skrng da lebih dah KakSunah hehe.. tahniah2..
    seronoknya..

    ReplyDelete
  14. wow. tinggi betol pv Sun.
    tahniah.
    blog aida 1.5 juta pun lom sampai.
    tu la tu, tak rajin blogging mcm Sun :)
    hi hi hi hihi...

    ReplyDelete
  15. Cik Sun oiiii saya terlepas pandang la ni... takleh ulang tayang balik eh hehehe
    Nanti saya nak target juga la mcm ciksun ni...
    Tapi saya nak bagi apa ye? kek duit tarik2 nak? hahaha laariiii

    #mamposnakkenakumpulduitduluni

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com