Alhamdulillah, Dah Ada Kurma Untuk Ramadhan

Alhamdulillah, Dah Ada Kurma Untuk Ramadhan | Alhamdulillah, terima kasih kepada blogger Ako Retna sebab bagi hadiah Top Commentator bulan lepas ni. Ciksun pun tak sangka juga ciksun rank pertama, sebab rasa tak menyempat betul nak blogwalking sejak pertengahan bulan lepas.

Bizi dengan food review, update food review kat blog, then tinggal buat kerja hakiki. Kadang bukak tengok komen aje, tak sempat nak balas balik. Mana yang sempat aje. Kadang satu hari tu ciksun fokus satu blog tu aje, support komen entri dari last ciksun jejak.

Kadang sempat komen tiga lima entri aje. Sebab ciksun jenis baca entri dari awal sampai habis. Kalau entri panjang, akan ambil masa yang lama ciksun baca. Kadang tu ada terlalu panjang, ciksun skip entri tu untuk hari tersebut dan tak tinggal komen. Kalau ada masa, ciksun datang balik dan baca, baru tinggal komen.

Eh, mana cerita kurma?

Haha!

Alhamdulillah, Dah Dapat Kurma Untuk Ramadhan

Ini dia, hadiah dari kak Retna. Baru aje sampai dua hari lepas. Terima kasih kak Ret! Ciksun suka sangattt dapat kurma! Dah nak masuk bulan Ramadhan ni, memang semua orang perlukan kurma. Pandai kak Ret pilih hadiah! Hihi.

Moga dimurahkan lagi rezeki kak Ret sekeluarga, diberi kesihatan yang baik untuk menyambut bulan puasa nanti. Ameen.


6 comments:

  1. belum sempat lagi beli kurma untuk Ramadan ni..

    ReplyDelete
  2. Belum membeli lagi. Stok perlu sentiasa ada ni.

    ReplyDelete
  3. Hahha alhamdulilah.. Mmg kena btul nk dkt ramadhan kan.. Kita kongsi la kurma dgn korg2... Agak2 bln ni nnt nk msk raya dpt duit raya x? Haha mana le tau kan 😝😝

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..seronoknya dapat hadiah kurma sempena ramadhan. Rezeki sampai tepat pada masanya :)

    ReplyDelete
  5. Itulah, rezeki kak Ret bagi kurma sempena ramadhan, dah tak payah beli dah kurma hehehe :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Ciksun..cantik benar hadiah tu, nak Ramadhan ni..hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com