Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022! | Yeee, tak tipuuu! Sape dah tengok teaser video pasal tudung ni dekat IG ciksun, mesti dah nampak macam mana rupa koleksi Tudung Cotton Turki Wany Hasrita yang terbaru, berkolaborasi dengan Bidadarihouse, istimewa untuk Raya 2022. Hari ni guysss, hari ni lahhh tarikh pelancaran koleksi ni, 7 April 2022. Ade yang belum tengok ke video tu? Ok takpe, ciksun nak share untuk uols dalam entri ni aje!

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Manisss kan Wany pakai tudung ni? Dah lah awning dia on point, elok pulak tu terletak dan tak melekap. Dua karakteristik ni paling penting dalam pemilihan tudung bawal ciksun. Kalo awning tak on point, satu hari tu boleh bad mood tau! And kalau jenis melekap pulak rasa tak selesa jadinya. Asyik tanya semua orang yang ciksun jumpa, ada kerongsang lebih tak? ๐Ÿ˜…

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Fabrik cotton tudung ni lembut dan tak jarang, dua lagi points yang selalu dititikberat. Kalau jarang, nanti kena pakai inner sampai ke leher. Dalam cuaca panas gini, memang simpan dalam lemari je lah jawabnya. Satu kelebihan kalo memilik tudung ni sebab kainnya sejuk dan breathable. Lepas tu mudah digosok dan senang bentuk, ish semua yang best dia sapu! ๐Ÿ˜†

Setiap helai Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022 ni diperbuat dan dikilangkan di Turki tau! Dah siap kat sana, baru hantar ke Malaysia. Haaa, special sangat kan! Yang Wany pakai tu tudung Bursa Blossom kod AL09. Ada 6 warna berbeza untuk design ni, dengan dua saiz; bidang 50 (120 cm x 120 cm) dan bidang 55 (130 cm x 130 cm). Selain Bursa Blossom, ada lagi 4 design tudung printed ni, iaitu Marmaris Bold, Enes Luxs, Istanbul Spring, dan Izmir Vintage.

Boleh tengok kesemua 5 design Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022 dalam gambar-gambar kat bawah.

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Cantik-cantik semuanya kan? Ciksun sendiri pun rambang mata nak pilih oi! Berjam belek kat website Bidadarihouse sebab nak pilih design mana satu nak pakai untuk raya nanti. Ikutkan hati, nak pilih semua, tapiiiiii kalo aku kayaaaa, hari-hari hari Raya! ๐Ÿ˜‚ So, untuk pertama kali ni, setelah berbincang dengan suami, ciksun rembat satu aje duluuuuu! Ye kena bincang sebab nanti mata suami yang kita nak sedapkan ๐Ÿ˜†

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Ciksun dah ordered Marmaris Bold bidang 55 AL04L Latte ๐Ÿ’–

Kalau best, insya'Allah nanti ciksun nak repeat and tambah lagi koleksi sebab ada beberapa design lain yang menambat hati ciksun juga.

Harga setiap helai tudung ni bermula dari RM89. Tapi kalo beli COMBO 3 helai, RM229 jadinya guyss and dapat pulak FREE 1 helai random tudung bawal. Uiii, penjimatan berbaloi-baloi! Lagi jimat bila kita redeem discount RM10 dulu sebelum beli dekat https://www.bdr.house/BHRM10Raya. Ciksun dah redeemed dan dah pakai pun discount voucher tu tadi ๐Ÿคญ

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Senang sangat proses pembelian dekat website dia. Kita boleh zoom dengan lebih dekat lagi detail corak dekat tudung-tudung tu. Then, login just guna Facebook aje, nak checkout jangan lupa masukkan kupon voucher RM10 yang ciksun cakap tadi. Kalau uols klik My Account or Wallet tu, memang tak keluar ape-ape sebab website maintenance. Tapi jangan risau, uols akan dapat email dari Bidadarihouse sejurus selepas uols checkout. Nak bayar, ada tiga options. Sama ada uols nak guna online banking, credit/debit card dengan e-wallet. Very convenient kan?

Cantiknya Koleksi Pertama Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022!

Uols boleh belek-belek gambar setiap Tudung Cotton Turki Wany Hasrita untuk Raya 2022 ni dekat website https://www.bidadarihouse.com/ atau walk-in terus ke kedai Bidadarihouse @ 58-3, Petaling Utama Avenue, Jalan PJS 1/50, 46150 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Tak suka printed? Jangan risau, ada 30 helai warna plain tunggu uols kat sana!

Ayuhhh add to cart and checkout sekarang sebelum habisss!

#TudungCottonTurkibyWanyHasrita #TudungCottonTurki #WanyHasrita #Raya2022

Post a Comment

20 Comments

  1. Beraya dengan tudung wany hasrita laaa ni. Yeayyy

    ReplyDelete
  2. Waaa sama haku.. eh ko tak guna ke diskaun code soploh hengget tu? Ke tak boleh ekk.. aku dh masuk chart tpi belum check-out, petang sikit, baru minta Laki duit hahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eee tak baca sampai habis la tuu, kan da tunjuk tuuu ade diskaun hihi

      Delete
  3. Marmaris Bold dengan Turki Spring tu cantik lah. Mesti laku keras kan tudung wany hasrita ni sebab design banyak cantik

    ReplyDelete
  4. Lawa-lawa semua. Warna pun lembut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak amie! suka sebab banyak pastel colour!

      Delete
  5. cantik-cantik semuanya. suka corak bunga kecik-kecik Istanbul spring. oh yes, pemakai tudung bawal paling cerewet bab awning tu

    ReplyDelete
  6. Banyak pilihan, semua kenan...aduhhhh kuat betul dia racunnn...rambang mata.. macam maana ni hehehe

    ReplyDelete
  7. semua color dan design cantik-cantik. Ambik set combo terus la camni, hahaha. Siap dapat free gift dan free delivery lagi. Jimaattttttt!

    ReplyDelete
  8. Patut orang Turki semua lawa2 dan cantik2 pakai tudung pun yang terbaharu dan cantik mcm ni... Boleh lah jadi orang Turki lepas ni hehehehe...

    ReplyDelete
  9. Koleksi Enes Luxs memang menarik perhatian betul la...dah la warna soft, corak pun tak berat sgt...ishh!

    ReplyDelete
  10. Semua cantik cantik. Siap ada diskaun RM10, jimat.

    ReplyDelete
  11. Cantik kan semua koleksi tudung Wany Hasrita nie, Kak Sue paling suka yang Istanbul tu..

    ReplyDelete
  12. Memang cantik..berkenan pulak sis tengok

    ReplyDelete
  13. sukanya tengok Wany pakai. Nampak helok & senang dibentuk.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com