36 Tahun Sudah

36 Tahun Sudah

36 Tahun Sudah | Alhamdulillah, dah 36 tahun usia ciksun di muka bumi sejak lahir pada 31 Julai 1987. Pagi-pagi masuk live TT Marshmallow Bukit Kerinchi, suami da set intro live supaya semua orang wish Happy Birthday to Sunah Sakura. Olorrr, sweet ngat! Masa live pun, ciksun berpeluang masuk kotak jadi guest, dan kawan-kawan bagi birthday gifts. Alhamdulillah, terima kasih semua yang baik hati dan pemurah!

36 Tahun Sudah

36 Tahun Sudah

36 Tahun Sudah

36 Tahun Sudah

36 Tahun Sudah

36 Tahun Sudah

36 Tahun Sudah

Lepas tu kawan-kawan pun wish Happy Birthday dekat Facebook, IG, TT dan Whatsapp. Banyak yang mendoakan segala kebaikan untuk ciksun. Terima kasih! Tengahari pergi lunch dengan Prof, nenek, Pie dan kak Ajan. Mungkin tu juga sesi makan-makan terakhir dengan family Prof sebelum ciksun pergi berangkat. Insya'Allah.

Mungkin ada yang dah tahu, dan mungkin juga lebih ramai yang tak tahu. Insya'Allah pertengahan bulan ni ciksun akan ke Korea untuk bekerja sebagai postdoctoral researcher selama lima bulan dekat sana. Insya'Allah minggu depan ada appointment visa dekat Korean Embassy. Doakan semoga segala urusan ciksun nak buat postdoc dekat Korea ni dipermudahkan, dilancarkan perjalanan pergi dan balik, serta dalam lindungan Allah sentiasa sepanjang dekat sana nanti. Ameen.

Terima kasih semua atas doa-doa pada hari kelahiran ciksun.


P/S: Terima kasih suami.

Post a Comment

13 Comments

  1. happy birthday, semoga sentiasa dirahmati Allah

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...happy bday sis...singgah sini ya...salam kenal

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... happy birthday cik sun!!! best eh jd warga korea skjp... klak update byk² ceta di korea k

    ReplyDelete
  4. Happy birthday. Umur sebaya dengan adik yang last.

    ReplyDelete
  5. Sanah Helwah Ciksun ๐ŸŽ‚
    Mudah-mudahan segala yg dihajati & dirancang dipermudahkan oleh-Nya ๐Ÿคฒ

    ReplyDelete
  6. Peluk cium utk Cik Sun. Selamat hari lahir & Selamat berangkat ya. Semoga dipermudahkan semua urusannya nanti dan baik² sahaja di sana, Amiiinnn.

    ReplyDelete
  7. happy birthday cik sun.. baru tahu nak terbang ke korea.. semoga dipermudahkan urusan cik sun kat sana.. nanti update banyak2 eh..

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Ciksun! Semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan diberkati hidup! ๐Ÿ’ Selamat menempuh kehidupan baru di Korea lekak tok. So proud kenal orang Bintulu dapat offer kerja di Korea ๐Ÿ’–

    ReplyDelete
  9. Selamat merantau cik sun. Ala.. jauhnya cik sun. Nak follow masuk dalam kotak boleh? Haha.. semoga dipermudah urusan cik sun

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com