Cantiknya Pemandangan Dari Tingkap Bangunan Lab Ciksun

Cantiknya Pemandangan Dari Tingkap Bangunan Lab Ciksun

Cantiknya Pemandangan Dari Tingkap Bangunan Lab Ciksun | Pertama kali sampai sini, ciksun dah terpesona dengan pemandangan dari tingkap bangunan lab ciksun. Musim panas, nampak langit biru berawan. Bila masuk musim luruh dan nak dekat musim sejuk, langit biru kosong tanpa awan. Petang-petang bila matahari terbenam, warna langit jadi bertambah cantik. Subhanallah.

Cantiknya Pemandangan Dari Tingkap Bangunan Lab Ciksun

Cantiknya Pemandangan Dari Tingkap Bangunan Lab Ciksun

Cantiknya Pemandangan Dari Tingkap Bangunan Lab Ciksun

Cantiknya Pemandangan Dari Tingkap Bangunan Lab Ciksun

Sekarang dah musim luruh, warna daun-daun tu pun dah berubah kaler. Jadi warna-warni kat depan tu dengan warna merah, kuning, coklat dan hijau. Tapi ciksun belum sempat lagi nak kutip daun yang luruh untuk ambik gambar detail dan bawak balik rumah, simpan dalam buku macam Sis Lin pesan. Haha!

Nanti lah ek, tunggu satu lorong yang ada maple leaves tu tukar kaler semuanya.

Korang buat apa hari cuti ni?

Ciksun keluar gi jumpa orang Malaysia hari ni, kirim roti dengan oat dari Malaysia. Haha!

Post a Comment

5 Comments

  1. Intro pasal awan dan langit tu.. Kita baca 3 kali kot.. Dek terpegun nyer hahahaa... Hari cuti ni nk gi demo free palestin.. Hihii..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... Seronoknya dapat tambah pengalaman ke negara orang... Linda hari cuti nie, dok mengemas rumah je

    ReplyDelete
  3. Subhanallah Cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  4. Yaa jangan lupa tau! Satu nak color coklat, satu nak color oren! Atau color merah.. dah banyak aku pesan gan kawan, tp belum dapat, alasan semua LUPA!!!

    ReplyDelete
  5. Seronoknya la Cik Sun kat sana jenjalan sambil kerja..pemandangan cantik sungguh...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com