BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 7, 2008

Salam Ukhwah Fillah

Salam ukhwah buat semua...blog yg kedua buat diri ini...apa agaknya yang akan ana kongsikan dalam blog yang ini..? nanti-nantikanlah...=)

5 comments:

[sutera kasih] said...

blog kedua?
means sblm ni ada blog lain ekk?hehe
jauhnya sy menggodek entri :P

aimie amalina said...

kak yanti ni tirukkkk mimi
haahahaha

teringin nak godek belog kak sunah
ni godek gak
keke
belog akak 1st yg mane?
nak tawu jugak..heheh

maszull said...

assalamualaikum sunah...dua2nya kat atas ni mmg nakal yer dah pandai godek2 blog yer...:)

NadiRah said...

hahahaha!!!!!!!

Niena Pengembara Ilahi said...

jumpa 1st entry hehehe, blog 1st yg mana?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.