Tuesday, December 21, 2010

Alhamdulillah...Terima Kasih~

Alhamdulillah...tak sangka lak boleh menang contest ni. First contest lak tu yang ana join, seriously tak pernah join mana-mana contest sebelum ni. Yang ni tergerak nak join sebab berkaitan dengan minat diri yang suka main dengan Photoshop ^_^. Dapat hadiah saguhati Inner bernilai RM 8.00 (Bunda mesti cakap: Ha..da ada inner da pun...hehehe).

Header tak seberapa yang menang hadiah saguhati tu adalah header kat bawah ni...


Rujuk header-header lain juga yang da menang kat sini.

Terima kasih ye Cik Qila~ Sayang kamoo~ ;)

6 comments:
Write Comments
  1. ♥..cik_mas..♥ > terima kasih~ :)

    ReplyDelete
  2. cantik ur header
    tahniah!

    ReplyDelete
  3. Rogayah Suparman> ur header pun cantik jugak~ colourful gitu~ ;) thanks ya~

    ReplyDelete
  4. i love sakura too... and I miss you and all srikandi Ansorullah in bumi kenyalang =P

    ReplyDelete
  5. Asiah yusro a.k.a Cak> you do? wee~~~ miss you too my dear~ ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com