Alhamdulillah...Terima Kasih~

December 21, 2010

Alhamdulillah...tak sangka lak boleh menang contest ni. First contest lak tu yang ana join, seriously tak pernah join mana-mana contest sebelum ni. Yang ni tergerak nak join sebab berkaitan dengan minat diri yang suka main dengan Photoshop ^_^. Dapat hadiah saguhati Inner bernilai RM 8.00 (Bunda mesti cakap: Ha..da ada inner da pun...hehehe).

Header tak seberapa yang menang hadiah saguhati tu adalah header kat bawah ni...


Rujuk header-header lain juga yang da menang kat sini.

Terima kasih ye Cik Qila~ Sayang kamoo~ ;)

You Might Also Like

6 Comments

  1. ♥..cik_mas..♥ > terima kasih~ :)

    ReplyDelete
  2. cantik ur header
    tahniah!

    ReplyDelete
  3. Rogayah Suparman> ur header pun cantik jugak~ colourful gitu~ ;) thanks ya~

    ReplyDelete
  4. i love sakura too... and I miss you and all srikandi Ansorullah in bumi kenyalang =P

    ReplyDelete
  5. Asiah yusro a.k.a Cak> you do? wee~~~ miss you too my dear~ ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com