BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, December 21, 2010

Alhamdulillah...Terima Kasih~

Alhamdulillah...tak sangka lak boleh menang contest ni. First contest lak tu yang ana join, seriously tak pernah join mana-mana contest sebelum ni. Yang ni tergerak nak join sebab berkaitan dengan minat diri yang suka main dengan Photoshop ^_^. Dapat hadiah saguhati Inner bernilai RM 8.00 (Bunda mesti cakap: Ha..da ada inner da pun...hehehe).

Header tak seberapa yang menang hadiah saguhati tu adalah header kat bawah ni...


Rujuk header-header lain juga yang da menang kat sini.

Terima kasih ye Cik Qila~ Sayang kamoo~ ;)



6 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

TAHNIAH.. HEADER LAWA... :)

Sunah Mohammad said...

♥..cik_mas..♥ > terima kasih~ :)

Rogayah Suparman said...

cantik ur header
tahniah!

Sunah Mohammad said...

Rogayah Suparman> ur header pun cantik jugak~ colourful gitu~ ;) thanks ya~

Asiah yusro said...

i love sakura too... and I miss you and all srikandi Ansorullah in bumi kenyalang =P

Sunah Mohammad said...

Asiah yusro a.k.a Cak> you do? wee~~~ miss you too my dear~ ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.