Thursday, December 30, 2010

Saya Menang! Esok Cuti!

Erk, biar betul? Macam tak percaya jek? Percayalah~~~ Masa antar jawapan tu rasa-rasa macam da ramai da yang hantar jawapan bila baca kat dashboard. Bukak blog tadi, nampak kat sidebar, Enchek Ben da umumkan pemenang, apa lagi, klik laju-laju~ Terus nampak benda ni....


Tempat ketiga~ Alhamdulillah~ Terima kasih Enchek Ben~ Tahniah kat Amalina yang memang laju sungguh~ (semalam nampak entry dia yang paling awal lepas Enchek Ben publish soalan..hebat!), da dapat topup dari Enchek Wave X (Enchek ke Cik? Heh~). Tahniah kat Areliff gak yang terus-menerus mempertahankan kedudukan dia kat situ~ Hehehe...camne nak wat gitu Areliff? Hoho~ Tahniah gak kat yang lain-lain~ Kamu-kamu memang best~

Disebabkan dah menang, maka saya isytiharkan esok cuti ye~ :p

Enchek Ben, hari ni soklan ape pulak? http://www.emocutez.com







13 comments:
Write Comments
  1. bukan cik..encik..haha..bukan encik..tak kawin lagi..

    ReplyDelete
  2. @waveX
    o..kalo tak kawen lagi kena panggil pe? tuan ke? :p

    ReplyDelete
  3. tahniah ye cik sun..bagus2..terus berusaha ya..
    [cane yek boleh minat..huhu]

    ReplyDelete
  4. @hakima
    syukran kak~ erk, terjebak~ haha~
    he's special..gi la jenguk blog dia~ :)

    ReplyDelete
  5. as salam..
    wa.. macam mana membahagikan masa untuk join contest ben yang kelang kelibuk punya-cepat-keluar-soalan

    ReplyDelete
  6. @fadzli
    semuanya tentang masa~ masa~ masa~ lalala~ :D

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum sunah...dah menang boleh berehat ngan tenang kn...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com