Saya Menang! Esok Cuti!

December 30, 2010

Erk, biar betul? Macam tak percaya jek? Percayalah~~~ Masa antar jawapan tu rasa-rasa macam da ramai da yang hantar jawapan bila baca kat dashboard. Bukak blog tadi, nampak kat sidebar, Enchek Ben da umumkan pemenang, apa lagi, klik laju-laju~ Terus nampak benda ni....


Tempat ketiga~ Alhamdulillah~ Terima kasih Enchek Ben~ Tahniah kat Amalina yang memang laju sungguh~ (semalam nampak entry dia yang paling awal lepas Enchek Ben publish soalan..hebat!), da dapat topup dari Enchek Wave X (Enchek ke Cik? Heh~). Tahniah kat Areliff gak yang terus-menerus mempertahankan kedudukan dia kat situ~ Hehehe...camne nak wat gitu Areliff? Hoho~ Tahniah gak kat yang lain-lain~ Kamu-kamu memang best~

Disebabkan dah menang, maka saya isytiharkan esok cuti ye~ :p

Enchek Ben, hari ni soklan ape pulak? http://www.emocutez.com







You Might Also Like

13 Comments

  1. bukan cik..encik..haha..bukan encik..tak kawin lagi..

    ReplyDelete
  2. @waveX
    o..kalo tak kawen lagi kena panggil pe? tuan ke? :p

    ReplyDelete
  3. tahniah ye cik sun..bagus2..terus berusaha ya..
    [cane yek boleh minat..huhu]

    ReplyDelete
  4. @hakima
    syukran kak~ erk, terjebak~ haha~
    he's special..gi la jenguk blog dia~ :)

    ReplyDelete
  5. as salam..
    wa.. macam mana membahagikan masa untuk join contest ben yang kelang kelibuk punya-cepat-keluar-soalan

    ReplyDelete
  6. @fadzli
    semuanya tentang masa~ masa~ masa~ lalala~ :D

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum sunah...dah menang boleh berehat ngan tenang kn...:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com