BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, December 30, 2010

Saya Menang! Esok Cuti!

Erk, biar betul? Macam tak percaya jek? Percayalah~~~ Masa antar jawapan tu rasa-rasa macam da ramai da yang hantar jawapan bila baca kat dashboard. Bukak blog tadi, nampak kat sidebar, Enchek Ben da umumkan pemenang, apa lagi, klik laju-laju~ Terus nampak benda ni....


Tempat ketiga~ Alhamdulillah~ Terima kasih Enchek Ben~ Tahniah kat Amalina yang memang laju sungguh~ (semalam nampak entry dia yang paling awal lepas Enchek Ben publish soalan..hebat!), da dapat topup dari Enchek Wave X (Enchek ke Cik? Heh~). Tahniah kat Areliff gak yang terus-menerus mempertahankan kedudukan dia kat situ~ Hehehe...camne nak wat gitu Areliff? Hoho~ Tahniah gak kat yang lain-lain~ Kamu-kamu memang best~

Disebabkan dah menang, maka saya isytiharkan esok cuti ye~ :p

Enchek Ben, hari ni soklan ape pulak? http://www.emocutez.com









13 comments:

Ujang9897 said...

terbaik la...tahniah2...hehe

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897
terima kasih~ :)

~...AmALinA....~ said...

tahniah ye!!~

Sunah Mohammad said...

@Amalina
thanks dear~

waveX said...

bukan cik..encik..haha..bukan encik..tak kawin lagi..

masterfaiz said...

huiyooo~ congratz..

Sunah Mohammad said...

@waveX
o..kalo tak kawen lagi kena panggil pe? tuan ke? :p

Sunah Mohammad said...

@masterfaiz
thanks~ :)

hakima said...

tahniah ye cik sun..bagus2..terus berusaha ya..
[cane yek boleh minat..huhu]

Sunah Mohammad said...

@hakima
syukran kak~ erk, terjebak~ haha~
he's special..gi la jenguk blog dia~ :)

... said...

as salam..
wa.. macam mana membahagikan masa untuk join contest ben yang kelang kelibuk punya-cepat-keluar-soalan

Sunah Mohammad said...

@fadzli
semuanya tentang masa~ masa~ masa~ lalala~ :D

maszull said...

assalamualaikum sunah...dah menang boleh berehat ngan tenang kn...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.