Saya Menang! Esok Cuti! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Thursday, December 30, 2010

Saya Menang! Esok Cuti!

Erk, biar betul? Macam tak percaya jek? Percayalah~~~ Masa antar jawapan tu rasa-rasa macam da ramai da yang hantar jawapan bila baca kat dashboard. Bukak blog tadi, nampak kat sidebar, Enchek Ben da umumkan pemenang, apa lagi, klik laju-laju~ Terus nampak benda ni....


Tempat ketiga~ Alhamdulillah~ Terima kasih Enchek Ben~ Tahniah kat Amalina yang memang laju sungguh~ (semalam nampak entry dia yang paling awal lepas Enchek Ben publish soalan..hebat!), da dapat topup dari Enchek Wave X (Enchek ke Cik? Heh~). Tahniah kat Areliff gak yang terus-menerus mempertahankan kedudukan dia kat situ~ Hehehe...camne nak wat gitu Areliff? Hoho~ Tahniah gak kat yang lain-lain~ Kamu-kamu memang best~

Disebabkan dah menang, maka saya isytiharkan esok cuti ye~ :p

Enchek Ben, hari ni soklan ape pulak? http://www.emocutez.com







13 comments:

  1. bukan cik..encik..haha..bukan encik..tak kawin lagi..

    ReplyDelete
  2. @waveX
    o..kalo tak kawen lagi kena panggil pe? tuan ke? :p

    ReplyDelete
  3. tahniah ye cik sun..bagus2..terus berusaha ya..
    [cane yek boleh minat..huhu]

    ReplyDelete
  4. @hakima
    syukran kak~ erk, terjebak~ haha~
    he's special..gi la jenguk blog dia~ :)

    ReplyDelete
  5. as salam..
    wa.. macam mana membahagikan masa untuk join contest ben yang kelang kelibuk punya-cepat-keluar-soalan

    ReplyDelete
  6. @fadzli
    semuanya tentang masa~ masa~ masa~ lalala~ :D

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum sunah...dah menang boleh berehat ngan tenang kn...:)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad