BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, February 1, 2011

Header Untuk Eyqa

Ini bukan contest ye. Sila jangan join. Haha~

Dah beberapa orang pengunjung yang datang ke blog ni, cakap diorang suka header kat atas yang tak seberapa tu. Huhu. Saya pun secara gumbira dan sukahatinya offer lah untuk buatkan. Dan mana-mana yang bertuah tu, dapatlah headernya. Contohnya blogger Eyqa ni. Header yang saya wat untuk Eyqa yang cumil ni kaler purple, sebab dia nak kaler purple. Hehe...

Dengan background kaler purple

Transparent punye~

Header ni saya buat guna photoshop...simple jek, tak hebat cam header kamu semua...huhu.

Lajunya Eyqa ni, dia dah siap buat entry lak. Terharunya...huhuhu. Terima kasih ye dik.

Kamu nak gak? Kena la jadi yang bertuah cam Eyqa ni. Camne nak jadi? Tunjukkan yang kamu betul-betul nak saya buat header tu. Macam mana nak tunjuk? Janganla main-main lagi, terus contact dan bincang jek~~ :)

Admin: Sebab ramai yang saya offer, cakap-cakap gitu jek, lama-lama senyap...jadi maaf kalau takde header untuk kamu, saya tak tahu kamu nak yang macam mana...huhuhu.




12 comments:

Eyqasara said...

thnx akak... yup! sgt bertuah sb akak sudi watkan header... bukan senang org nak offer kte kan?? thnx sgt2 akak.. love u so much! ;)

mohd zhafri said...

rajin2....huhu

Sunah Mohammad said...

@Eyqasara

sama-sama eyqa~ :)

Cikgu Tie said...

rajinnya buat header...
Cantiknya!
Nak tunggu jadi bertuah macam Eyqasara jugak lah.hehehe....

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

huhu~

Sunah Mohammad said...

@Cikgu Tie

cikgu nak gak? hehehe

Admin P@P said...

Salam.
Cantik. Kreatif.
Boleh buka kedai buat header!

Tahniah buat tuan rumah.

TQ

Sunah Mohammad said...

@Admin P@P

salam~ terima kasih!

nabilah_2908 said...

cantik... :)

tp sy lebih tertarik pada header di blog ni...

lagi cantik... smart je.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HARI MENTERNAK LEMAK -PART 2

Sunah Mohammad said...

@nabilah_2908

o..hehe..terima kasih~

sissyira said...

salam petang selasa =)


comel, tapi syira segan nak suruh orang buat, sebab syira jenis suka tukar2..ikut mood,,,hehe

Sunah Mohammad said...

@sissyira

salam petang selasa gak syira~

hehe..tu lagi bagus, rajin tukar, maksudnya rajin wat sendiri~ ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.