Tuesday, February 1, 2011

Header Untuk Eyqa

Ini bukan contest ye. Sila jangan join. Haha~

Dah beberapa orang pengunjung yang datang ke blog ni, cakap diorang suka header kat atas yang tak seberapa tu. Huhu. Saya pun secara gumbira dan sukahatinya offer lah untuk buatkan. Dan mana-mana yang bertuah tu, dapatlah headernya. Contohnya blogger Eyqa ni. Header yang saya wat untuk Eyqa yang cumil ni kaler purple, sebab dia nak kaler purple. Hehe...

Dengan background kaler purple

Transparent punye~

Header ni saya buat guna photoshop...simple jek, tak hebat cam header kamu semua...huhu.

Lajunya Eyqa ni, dia dah siap buat entry lak. Terharunya...huhuhu. Terima kasih ye dik.

Kamu nak gak? Kena la jadi yang bertuah cam Eyqa ni. Camne nak jadi? Tunjukkan yang kamu betul-betul nak saya buat header tu. Macam mana nak tunjuk? Janganla main-main lagi, terus contact dan bincang jek~~ :)

Admin: Sebab ramai yang saya offer, cakap-cakap gitu jek, lama-lama senyap...jadi maaf kalau takde header untuk kamu, saya tak tahu kamu nak yang macam mana...huhuhu.


12 comments:
Write Comments
  1. thnx akak... yup! sgt bertuah sb akak sudi watkan header... bukan senang org nak offer kte kan?? thnx sgt2 akak.. love u so much! ;)

    ReplyDelete
  2. rajinnya buat header...
    Cantiknya!
    Nak tunggu jadi bertuah macam Eyqasara jugak lah.hehehe....

    ReplyDelete
  3. Salam.
    Cantik. Kreatif.
    Boleh buka kedai buat header!

    Tahniah buat tuan rumah.

    TQ

    ReplyDelete
  4. cantik... :)

    tp sy lebih tertarik pada header di blog ni...

    lagi cantik... smart je.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    HARI MENTERNAK LEMAK -PART 2

    ReplyDelete
  5. salam petang selasa =)


    comel, tapi syira segan nak suruh orang buat, sebab syira jenis suka tukar2..ikut mood,,,hehe

    ReplyDelete
  6. @sissyira

    salam petang selasa gak syira~

    hehe..tu lagi bagus, rajin tukar, maksudnya rajin wat sendiri~ ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com