Inilah Penangan Berblog!

February 24, 2011


Malam ni kena tido awai...sok ada hal penting untuk diuruskan! Kalo tak tido awal malam ni, jawabnya esok doktor cek tekanan darah saya rendah la pulok~ Sebab pe? Sebab kurang tido...Hahaha~

Okie-okie...memang saya da kurang tido akhir-akhir ni. Dahsyat jugak penangan berblog ni...adoiyaii...bukan tu jek, meh tengok ape lagi penangan berblog terhadap owner Sunah Suka Sakura dot com...:D

  • Tido paling lewat (ada la dalam 3-4 pagi) antara semua osmet walaupun dah kata, "malam ni saya nak tido lagi awal dari semalam..." -_-"
  • Mak owner: Jangan tido lewat-lewat, ang tu asyik tido lewat, mak tau sangat...-_-"
  • Osmet owner: Bagilah badan tu rehat sikit...T_T
  • Buka Facebook tiap hari, tapi bukak-bukak je terus ke group Sahabat Blogger dan group-group lain...
  • Facebook Home? Kurang menarik perhatian dah...-_-"
  • Profile Facebook sendiri dah jadi medan ping blog...post status? Jarang betul! -_-"
  • Bila terus ke group-group Facebook tanpa tengok benda lain, dah jadi tak cakna isu...saya rasa la...-_-"
  • Henset berbunyi tanda mesej masuk...owner: "nantilah..." @ "eh, terlupa nak baca!"
  • Update entry entah berapa kali sehari, tapi..."cane nak buat optisystem ni?"
  • Pagi-pagi kata, "hari ni nak search fungsi bidirectional fiber"...dah bukak browser, tapi...hurm..faham-fahamlah...

Dah, cukup sekadar itu...hentikan semuanya! Hahaha~

Erk! Adoiii...berblog biar berpada-pada Cik Sunah oi~ nanti kene sound ngan abang baru dan kakak cumil karang...:p

Baek!!! Malam ni nak tido awal! Dah, dah!

Assalamualaikum...:)


Admin: Megi goreng time dinner tadi sedap betul! Hahaha~


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


You Might Also Like

14 Comments

  1. heheehe..memang addicted sangat kat blog kan..bgn pagi jer trus rase nak blogwalking..before tido pun mesti nak update entry..hahahaha..

    ReplyDelete
  2. rsa kepuasn berblog ni..wlupun penat tapi nak je layan..

    *tdo memang tak cukup,jam 2pagi baru tdo n jam 6 dah kena bgun bersiap p keja..pastu petang mana leh tdo,tak biasa tdo petang..ermmmmm blog2

    ReplyDelete
  3. salam

    samalah kita, tapi kalau dah start buka blog,,,alamaknya faham2 jelah..huhu

    ReplyDelete
  4. Sarah pon dah mendapat penyakit jangkit iaitu berblogging. omg.! penangan dia memang hebat. Buat sarah lupa kepada yang patut sarah lupakan. TApi yang wajib masih terjaga.

    ReplyDelete
  5. haaaaaaaaaaaaaa tau pun takut....sunah blog blog jugak ok...tp jgn abaikan waktu tdo...tdo adalah rehat utk segala2nya..tp jgn terlebih tido ok....

    ReplyDelete
  6. @sissyira

    wa'alaikumussalam kak syira..

    hehe..itulah penangan berblog!

    ReplyDelete
  7. jgn baik la aje..tp xbuat hahahhaa

    ReplyDelete
  8. haaah,same2

    tapi skunk tenet lambat

    ReplyDelete
  9. @bun

    hehe..tenet lembap, ber SB la jadinye..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com