Isu Saya BerCINTA dengan Ady Budika...

February 21, 2011


Terkelu kejap lidah bila baca mesej dari seorang rakan blogger yang juga merupakan reader Sunah Suka Sakura dot com.

Sebab tu lah munculnya entry sebelum ni. Dan sambungan ceritanya adalah di SINI. Macam mana timbul isu ni, memang sangat memelikkan saya.

Tapi, bila renungkan balik, saya bercinta dengan Ady Budika? Ya, memang! Saya bercinta dengan Ady Budika. Dan Ady Budika adalah blog kepada blogger Ady Soleh Ahmad. Blog Ady Budika memang best untuk dibaca, jadi tak salah untuk saya bercinta dengan blog itu sebagaimana saya bercinta dengan blog jiran kat depan dan kanan rumah saya ni.

Tapi, minta maaf...tak mungkin untuk saya dan blog Ady Budika sampai ke jinjang pelamin seperti yang dikatakan di dalam mesej itu, kerana Ady Budika hanyalah sebuah blog yang tidak boleh dikahwini. Teddy froggy, boleh kot! Ohoho...

Sekian terima kasih...

Ade sape-sape yang nak join lagi contest jiran sebelah kanan rumah saya?

Admin: Baru je nak ada abang...haih...


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


You Might Also Like

11 Comments

  1. eceh pom pang pok.. kompang di palu pengatin malu haha

    ReplyDelete
  2. alolorh cian kak sunah,,,, sabar ye! gosip je tuh,,, kata artis..=p

    duduk bersanding tersipu malu..(sambungan lagu sis Qaseh) hahaha larikkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. xkire nk tgk jgak sunnah bersanding dgn ady budika... hahaha.. tp klu snading ngn teddy froggy kira nk join sekaki... hehehe

    ReplyDelete
  4. @kiera'sakura

    hahaha! cane nak bersanding dengan ady budika? tepek header kat kerusi ke? hahaha!

    ReplyDelete
  5. hahhah
    atis sudah menimbulkan gosip
    apakah ini benar??

    hahhah
    (nak sambung nyanyi p tak reti!)

    ReplyDelete
  6. sunah ooo sunah.ko bila nak kawin nih?amik jek ady budika tu.yang lain ko tendang je jaoh-jaoh.hahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com