BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 21, 2011

Isu Saya BerCINTA dengan Ady Budika...


Terkelu kejap lidah bila baca mesej dari seorang rakan blogger yang juga merupakan reader Sunah Suka Sakura dot com.

Sebab tu lah munculnya entry sebelum ni. Dan sambungan ceritanya adalah di SINI. Macam mana timbul isu ni, memang sangat memelikkan saya.

Tapi, bila renungkan balik, saya bercinta dengan Ady Budika? Ya, memang! Saya bercinta dengan Ady Budika. Dan Ady Budika adalah blog kepada blogger Ady Soleh Ahmad. Blog Ady Budika memang best untuk dibaca, jadi tak salah untuk saya bercinta dengan blog itu sebagaimana saya bercinta dengan blog jiran kat depan dan kanan rumah saya ni.

Tapi, minta maaf...tak mungkin untuk saya dan blog Ady Budika sampai ke jinjang pelamin seperti yang dikatakan di dalam mesej itu, kerana Ady Budika hanyalah sebuah blog yang tidak boleh dikahwini. Teddy froggy, boleh kot! Ohoho...

Sekian terima kasih...

Ade sape-sape yang nak join lagi contest jiran sebelah kanan rumah saya?

Admin: Baru je nak ada abang...haih...


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!




11 comments:

Qaseh dalia adelia said...

eceh pom pang pok.. kompang di palu pengatin malu haha

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

cet..jap gi ang kena ye qaseh..

~...AmALinA....~ said...

alolorh cian kak sunah,,,, sabar ye! gosip je tuh,,, kata artis..=p

duduk bersanding tersipu malu..(sambungan lagu sis Qaseh) hahaha larikkkkkkkkkkk

kiera'sakura said...

xkire nk tgk jgak sunnah bersanding dgn ady budika... hahaha.. tp klu snading ngn teddy froggy kira nk join sekaki... hehehe

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

oh..ni nak kena kebaboom sat gi..

Sunah Mohammad said...

@kiera'sakura

hahaha! cane nak bersanding dengan ady budika? tepek header kat kerusi ke? hahaha!

bun said...

hahhah
atis sudah menimbulkan gosip
apakah ini benar??

hahhah
(nak sambung nyanyi p tak reti!)

Sunah Mohammad said...

@bun

wallahu'alam..

SaYraH WonDerLanD said...

woo gossip ni makin panaz ni.

Sunah Mohammad said...

@SaYraH WonDerLanD

erk..

hana said...

sunah ooo sunah.ko bila nak kawin nih?amik jek ady budika tu.yang lain ko tendang je jaoh-jaoh.hahaha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.